Home à Vendre Maison 3945 Ham
Heidestraat 13A
Carte

Heidestraat 13A

3945 Ham
à Vendre
117 m² Vivre
572 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ontdek deze halfopen BEN-woning met 3 slaapkamers, gelegen in het groene hart van Ham, dichtbij het centrum. Alle nodige voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, restaurants en scholen bevinden zich op een steenworp afstand. Dankzij de nabijheid van de N141 en E313 is zowel de woning als de omliggende gemeenten gemakkelijk bereikbaar.

Bij binnenkomst in de woning leidt de inkomhal naar een gastentoilet en een ruime, lichte woonkamer. Aangrenzend aan de woonkamer vindt u de open keuken en een praktische berging/wasplaats. Via een schuifraam in de woonkamer komt u op een terras van 17m².

De eerste verdieping herbergt 3 slaapkamers, waaronder een master bedroom. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel.

Buiten beschikt de woning over een parkeerplaats en een carport met voorbereiding voor een laadpaal.

Extra's zijn onder meer de mogelijkheid om de woning casco of volledig afgewerkt te kopen, directe beschikbaarheid, 8 zonnepanelen, vloerverwarming overal en een ventilatiesysteem C+.

Neem voor meer informatie of een bezoek contact met ons op. Wilt u een gratis schatting van uw eigendom? Neem dan contact met ons op.

* * *

Heidestraat 13A - 3945 Ham - Deze casco halfopen 3-slaapkamer BEN-woning ligt vlakbij het centrum van Ham, omringd door groen, maar toch met alle nodige voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, restaurants en scholen in de buurt. Met de N141 en de E313 dichtbij zijn zowel de woning als de omliggende gemeenten makkelijk bereikbaar.

Omschrijving:
We betreden de woning via de inkomhal, deze geeft toegang tot een gastentoilet en de ruime lichtrijke woonkamer. Aanpalend aan de woonkamer bevindt zich de open keuken met naastgelegen berging/wasplaats. Via een schuifraam in de woonkamer bereik je het terras van 17m².

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers waarvan 1 master bedroom. De badkamer heeft voorzieningen voor een inloopdouche, ligbad, wc en dubbele lavabo.

Buiten is er een staanplaats en een carport, voorzien van bekabeling voor een laadpaal.

Extra:
- Woning kan casco of volledig afgewerkt aangekocht worden
- Meteen beschikbaar
- Voorzien van 8 zonnepanelen
- Overal vloerverwarming
- Ventilatiesysteem C+

Voor meer info of een bezoek contacteer ons via info@vastengoed.be of via 014/72 73 74.

Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons via 014/72 73 74.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 310.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2023
Terrain
572 m2
Zone habitable
117 m2
Référence
94C4MZF2C3ZS
Code Agence
V&G/G/4579
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
18 Mar 2024
€310.000 / Vast & Goed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder