Home Maison 3500 Hasselt
Kiezelstraat 11
Carte

Kiezelstraat 11

3500 Hasselt
228 m² Vivre
4908 m² Terrain
3 Chambres
€539.000
Description

In het centraal gelegen Hasselt vind je langs de Kiezelstraat, op nummer 11, een charmante open bebouwing. De woning is gunstig gesitueerd nabij de Grote Ring en slechts op enkele minuten afstand van het stadscentrum waar je alle nodige voorzieningen vindt. Bovendien zijn ook de naburige steden gemakkelijk te bereiken.

Deze uitnodigende woning met oprit voor meerdere auto's heeft een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 228 vierkante meter en staat op een royaal perceel van 49A 8CA. De entree van de woning brengt ons in een hal waar zich een gastentoilet bevindt en van waaruit we toegang hebben tot de leefruimte. Deze gezellige ruimte baadt in het daglicht en sluit aan op een volledig uitgeruste keuken met kookeiland. Daarnaast heeft de woning nog een ruime eetkamer en een extra zithoek.

Via de nachthal komen we in de smaakvolle badkamer en vinden we drie ruime slaapkamers. De buitenruimte omvat een aangenaam terras met zwembad dat direct grenst aan de woning. De ruime garage bij de woning is ongetwijfeld een groot pluspunt, ideaal voor het parkeren van je auto en voor extra opslagruimte.

Daarnaast is de woning voorzien van 20 zonnepanelen (met een capaciteit van 2.750 Wp), wat bijdraagt aan haar duurzaamheid.

Heeft deze woning je interesse gewekt? Neem dan snel contact op via 011/98.88.98 of info@dewoonmakers.be. Let wel, de aangegeven oppervlaktes zijn slechts indicatief. De Woonmakers kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele onjuistheden in de verstrekte gegevens.

* * *

Kiezelstraat 11 - 3500 Hasselt - In Hasselt vinden we langs de Kiezelstraat ter hoogte van nummer 11 deze knappe open bebouwing terug. De woning is gelegen op een centrale ligging nabij de Grote Ring en op een aantal minuten van het centrum van Hasselt. Daar treffen we tevens ook alle nodige faciliteiten aan.
Ook zijn de omliggende steden vlot bereikbaar.

Deze gezellige woonst met oprit voor meerdere wagens heeft een bewoonbare oppervlakte van om en bij de 228m². De woning is gelegen op een omvangrijk perceel van maar liefst 49A 8CA.
We betreden de woning via de inkomhal waar men reeds een gastentoilet kan terugvinden alsook de toegang tot de leefruimte. De knusse leefruimte is voorzien van voldoende daglicht.Aansluitend treffen we de volledig geïnstalleerde keuken met eiland.
Verder kan men hier nog een zeer ruime eetkamer en een bijkomende zitkamer terugvinden.
De nachthal leidt ons in eerste instantie naar de mooie badkamer. Verder kunnen we hier nog drie ruime slaapkamers.
Buiten vinden we aansluitend aan de woning een terras met zwembad.
Grote troef aan deze woning is zonder twijfel de ruime garage! Ideaal voor het parkeren van je wagen alsook extra opbergruimte.
De woning is voorzien 20 zonnepanelen ( 2.750 Wp)k.
Hebben wij uw interesse kunnen wekken? Maak dan snel een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 539.000
Général
Type
Maison
Terrain
4908 m2
Zone habitable
228 m2
Référence
ZYZE2J4VS0V8
Code Agence
905
Historique des prix
25 Mar 2024
€539.000 / De Woonmakers
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder