Home à Vendre Maison 3500 Hasselt
Kempische steenweg 37
Carte

Kempische steenweg 37

3500 Hasselt
à Vendre
249 m² Vivre
3 Chambres
Description

Op zoek naar een combinatie van woon- en werkruimte? Dit unieke handels- en woonhuis is perfect gelegen vlakbij de hogescholen en de universiteit van Hasselt, direct aan de Kleine Ring op de Kempische Steenweg. Deze locatie biedt tevens een interessante projectmogelijkheid voor ontwikkelaars. Het pand beschikt over een doorgangsrecht (wandelpad) van 1,84 meter aan de rechterkant, ten behoeve van het aangrenzende pand. Voor meer informatie over deze uitzonderlijke vastgoedkans, neem contact op met MCA-Vastgoed, gevestigd in de Kapelstraat 21 in Hasselt. SEO Trefwoorden: Woon- en handelshuis, nabij Hogescholen en Universiteit, investeringsmogelijkheid, Kempische Steenweg Hasselt, MCA-Vastgoed.

* * *

Kempische steenweg 37 - 3500 Hasselt - Woon- en handelshuis met aanhorigheden gelegen vlakbij Hogescholen en universiteit. Gelegen kort aan de kleine ring, langs de Kempische Steenweg. Building met interessante projectmogelijkheid. Op het perceel is rechts een strook erfdienstbaarheid van doorgang (wandelpad) van 1,84m tvv het pand rechts gelegen. Voor meer info contacteer het vastgoedkantoor MCA-Vastgoed, Kapelstraat 21 Hasselt.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 385.000
Revenu cadastral
€ 2.124
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1963
Zone habitable
249 m2
Référence
1D9SA8LGLSSU
Code Agence
451
EPC Certificat
20240323
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Niet van toepassing
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Niet van toepassing
Dénominations
Investeringsgoed appartement
Zone inondable
n/a
Historique des prix
26 Mar 2024
€385.000 / MCA Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder