Carte

2220 Heist-op-den-Berg
à Vendre
325 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ontdek deze unieke, instapklare woning in Itegem. Deze charmante vrijstaande woning heeft 2 tot 3 slaapkamers en een zonnige tuin met achtertoegang. De centrale locatie dichtbij het stadscentrum zorgt ervoor dat winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn. Daarnaast zorgt de directe verbinding met de E313 voor een ideale woon-werkverbinding.

Bij binnenkomst via de voordeur leidt de hal u naar de bovenverdieping en de lichte, gezellige woonkamer met eet- en zithoek. De woonkamer geeft toegang tot de volledig uitgeruste leefkeuken met ontbijtruimte. Achter de keuken vindt u de badkamer, compleet met ligbad-douchecombinatie, toilet en aansluitingen voor wasmachine en droger.

De bovenverdieping telt 2 ruime slaapkamers, met de mogelijkheid tot een derde kamer en eventuele uitbreiding. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het overdekte terras, dat extra opslagruimte biedt, en de sfeervolle tuin met ruime tuinberging en aparte achtertoegang.

De woning is voorzien van rolluiken en airconditioning en beschikt over een conform elektriciteitsattest. Het dak van het hoofdgebouw is recent volledig vernieuwd en geïsoleerd.

Kortom, deze halfopen eengezinswoning met tal van mogelijkheden is ideaal gelegen nabij het centrum van Itegem. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

* * *

Uniek! Gezellige, vrijstaande woning met 2/3 slaapkamers, zonnige tuin met achtertoegang op centrale locatie vlakbij centrum Itegem.

Deze instapklare woonst is gelegen op wandelafstand van het centrum maakt dat winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn. Alsook is er een directe verbinding met de E313 wat de ligging zeer gunstig maakt voor woon- werkverkeer.

We betreden de woning langs de voordeur, waar de inkomhal connectie biedt met de bovenverdieping alsook toegang tot de gezellige, lichtrijke leefruimte met eetplaats en zithoek. Via de eetplaats komen we tot de ingerichte leefkeuken met ontbijtruimte en alle toestellen. Achterliggend treffen we de geïnstalleerde badkamer uitgerust met ligbad-douchecombinatie, toilet en voorziening wasmachine en droogkast.

Op de bovenverdieping vinden we 2 gunstige slaapkamers (mogelijkheid tot 3 kamers) en eventuele uitbouw mogelijk.

Via de keuken is er een connectie naar het overdekte terras (extra stockageruimte), alsook naar de gezellige tuin voorzien van ruime tuinberging en met aparte achtertoegang.

Tot slot is er de aanwezigheid van rolluiken, airco-units en beschikt de woning alsook over een conform elektriciteitsattest! Het dak van het hoofdgebouw werd recent volledig vernieuwd en geïsoleerd.

Charmante halfopen eengezinswoning met 2/3 slaapkamers op zeer gunstige locatie en tal van mogelijkheden nabij centrum Itegem.

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 325.000
Revenu cadastral
€ 280
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1954
Terrain
325 m2
Référence
K1QX00F9RJ6B
Code Agence
2822
EPC
517 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20220411-0002582115-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
15 Apr 2024
€325.000 / Vebo Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder