Home Maison 2220 Heist-op-den-Berg
Zonderschotsesteenweg 58
Carte

Zonderschotsesteenweg 58

2220 Heist-op-den-Berg
212 m² Vivre
829 m² Terrain
3 Chambres
€435.000
Description

Ontdek deze vrijstaande woning, gelegen in een rustige omgeving in Heist-op-den-Berg, op een perceel van 829 m². De woning is onlangs volledig opnieuw geschilderd en heeft drie slaapkamers, een lichte woonkamer met uitzicht op het terras en de tuin, en een volledig uitgeruste keuken die toegang geeft tot het ruime terras.

Bij binnenkomst in de hal vindt u een vernieuwd toilet met lavabo en volledig betegelde muren. De hal leidt via een dubbele glazen deur naar de lichte woonkamer, die naadloos aansluit op het grote terras en de mooi aangelegde tuin. De recent gerenoveerde keuken is uitgerust met nieuwe apparaten, waaronder een combimagnetron/oven, grote oven, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

De tuin is volledig omheind en beschikt over houten poorten. Achterin de tuin staat een tuinhuis met overdekt terras, ideaal om te genieten van de rust. Dankzij de zuidwestelijke oriëntatie van de tuin kunt u altijd wel ergens van de zon genieten. Er zijn verschillende buitenkranen en een irrigatiesysteem voor het gazon.

De woning heeft drie ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad. De ramen in de slaapkamers zijn voorzien van elektrische rolluiken en vliegramen. Op de begane grond is er naast een ruim atelier, dat ook als vierde slaapkamer kan worden ingericht, een garage en een ruime wasruimte met extra bergruimte voor de verwarmingsinstallatie.

Er zijn meerdere parkeerplaatsen voor de deur en een grote carport aan de zijkant van de woning. Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met onze vastgoedverantwoordelijke via 0492/406156 of keerbergen@deboerenpartners.be

Enkele bijzonderheden van deze woning zijn: conformiteit met het AREI, instapklaarheid, ELEK Sunscreens aan de achterkant van de woonkamer, een terras en prachtige tuin met zuidwestelijke oriëntatie, voldoende bergruimte, nieuwe keukenapparatuur en een irrigatiesysteem voor het gazon.

* * *

Zonderschotsesteenweg 58 - 2220 Heist-op-den-Berg - Vrijstaande woning met 3 SLK op 829 m² te Heist-op-den-Berg.
Beschrijving:
Deze rustig gelegen (split level) woning in goede staat werd langs de binnenkant helemaal opnieuw geschilderd en biedt u 3 slaapkamers, een lichtrijke leefruimte met zicht op terras en tuin en een volledig ingerichte keuken met toegang tot het ruime terras. 
Een ideale oriëntatie en veel privacy maken dat je hier een oase van rust vindt!
Indeling:
We betreden de woning via de voordeur (met daarnaast en bovenaan grote glaspartijen).
In de riante inkomhal bevindt zich het aparte toilet, met lavabo, volledig vernieuwd, alle muren zijn daar volledig betegeld.
De inkomhal biedt rechts toegang, langs een dubbele glazen deur, tot de leefruimte, die baadt in het licht en een volledige connectie biedt met het grote terras en de aangelegde tuin.
Aansluitend vinden we de keuken, ook weer met volledig schuifraam, eveneens gelegen met zicht op terras en tuin. De keuken is recent voorzien van nieuwe toestellen: combinatie microgolf/oven, grote oven, inductiekookplaat, dampkap, vaatwasser.

De tuin werd volledig omheind en is voorzien van houten poortjes. Achteraan in de tuin staat er nog een tuinhuis met overdekt terras, daar is het heerlijk idyllisch vertoeven in alle rust! De zuidwest-oriëntatie van de tuin garandeert op elk moment wel ergens een zonovergoten plek. Verschillende buitenkranen aanwezig, ook irrigatiesysteem voor het gazon.

Verder bevinden er zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad. De ramen in de slaapkamers zijn voorzien van een elektrisch rolluik en vliegraam. Op het gelijkvloers woongedeelte vindt men naast een ruim atelier (kan ook ingericht worden als 4de slaapkamer), een garage (momenteel anders ingericht) met aansluitend een ruime wasplaats.
Naast de wasplaats is er nog een extra bergruimte hierin is ook de verwarmingsinstallatie geplaatst.
Meerdere parkeerplaatsen voor de deur en een grote carport aan de zijkant maken het geheel af.
Voor een gedetailleerde indeling van het pand verwijzen wij u graag door naar de interactieve grondplannen op onze website.
Wenst u meer info en/of een bezoek ter plaatse, aarzel niet en contacteer onze vastgoedverantwoordelijke via het nummer 0492/406156 of mail naar keerbergen@deboerenpartners.be

Bijzonderheden:
- EK conform het AREI
- instapklaar
- ELEK Sunscreens voorzien achteraan de woonkamer
- Terras & prachtige tuin zuid west oriëntatie
- voldoende bergruimte
- nieuwe toestellen in keuken: combi oven, inductiekookplaat, dampkap, vaatwasser
- irrigatatiesysteem voor gazon

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 435.000
Revenu cadastral
€ 1.105
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1970
Terrain
829 m2
Zone habitable
212 m2
Référence
GOAZ7SK6WT0B
Code Agence
51733 KJC
EPC
331 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20220715-0002641867-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Verkavelingsvergunning
Dénominations
woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€435.000 / De Boer & Partners
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder