Home Maison 3971 Heppen
Hoekstraat 5-A
Carte

Hoekstraat 5-A

3971 Heppen
€449.000
Description

* * *

Hoekstraat 5-A - 3971 Heppen - Welkom in de Hoekstraat 5A te Heppen (Leopoldsburg)! Hier stellen we jullie graag een stijlvolle BEN-woning verkocht onder 3% registratierechten ipv 21% BTW!

Bekijk je het pand via een aanverwante website? Neem dan een kijkje op onze website via de volgende link:
+++ https://somvastgoed.be/nl/aanbod/3679566/eengezinswoning-te-koop-in-3971-heppen +++

Welkom in de Hoekstraat 5A te Leopoldsburg. Op deze interessante locatie vlakbij het centrum van Heppen vinden we een prachtige nieuwbouwwoning terug, gelegen op een perceel van +- 5a 03ca, met de mogelijkheid om maar liefst 5 volwaardige slaapkamers te gebruiken. Deze woning bevindt zich in een rustige woonwijk, op een boogscheut van supermarkten, winkelcentrum, openbaar vervoer (incl.treinstation)en scholen. Heeft U altijd al gedroomd om uw eigen nieuwbouwwoning aan te kopen zonder geconfronteerd te worden met dure aankoopkosten (21% BTW)? Dan is vandaag misschien de uitgelezen mogelijkheid.

Aan de Hoekstraat 5A werd bovenstaande half-open bebouwing van in totaliteit 256m2 gerealiseerd. Het bijzondere aan BEN-gebouwen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald. Naast de zeer positieve energiezuinige gevolgen, hebben BEN-woningen ook een aantal fiscale implicaties. Zo kan U de eerste 5 jaar na aankoop nog altijd genieten van een vrijstelling op de onroerende voorheffing. Van een fiscale korting gesproken... Binnen dit woonproject werd er letterlijk in alle nieuwste technieken geïnvesteerd, waardoor de eigenaars een E-peil van slechts 10 behalen (geothermische warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem type D, pre-airco voorziening, kabel elektrische wagen...).

De indeling van dit pand is als volgt:
We betreden deze woning via een centrale inkomhal, waarna we ons naar de leefruimte begeven. Deze ruimte, die gekenmerkt wordt door een overvloed aan natuurlijke lichtinval staat in direct contact met de prachtige keuken, volledig geïnstalleerd en uitgerust met de beste apparatuur (AEG-toestellen). Aansluitend aan de keuken vinden we een ruime berging, waar we de verschillende technische installaties, alsook de aansluitingen voor wasmachine en droogkast kunnen terugvinden. Hier vinden we onder andere ook de geothermische warmtepomp terug. Via de hal begeven we ons naar de eerste verdieping, waar we naast 3 volwaardige slaapkamers (inclusief één dressing) ook twee badkamers terugvinden, voorzien van ligbad en douche, dubbele lavabo, douche en enkele lavabo.

Via de nachthal begeven we ons naar de zolder, waar we nog twee volwaardige (polyvalente) kamers terugvinden. Deze ruimtes kunnen perfect dienst doen als slaapkamer, mancave, bureau,... Kortom: twee polyvalente kamers waar zeker de juiste bestemming voor gevonden zal worden.

Tot slot begeven we ons via het terras tot de tuin. De tuin is zeer onderhoudsvriendelijk en voldoende ruim (in vergelijking met de standaard nieuwbouwwoning in een nieuwe verkaveling).

Kortom: een prachtige (en volledige nieuwe) woning waar het werkelijk aangenaam vertoeven is.

Belangrijk om te vermelden!

-BEN-woning (geniet de eerste 5 jaar van een volledige vrijstelling op uw onroerende voorheffing)
- Verkoop onder het gunstige stelsel van registratierechten ipv 21% BTW. Indien U voldoet aan de voorwaarden, betaalt U slechts 3% registratierechten bovenop de aankoopprijs van deze woning. Het standaardtarief van RR bij de aankoop van een onroerend goed bedragen 12%.
- Deze prijs is exclusief notariskosten en exclusief de aansluitingskosten van de nutsvoorzieningen. Deze laatsten bedragen 4000 EUR incl BTW.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Ook dan kunnen wij u helpen! Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Kom vandaag nog in contact met onze erkende vastgoedmakelaars, die U onmiddellijk een perfecte indicatie kunnen geven van de realistische verkoopwaarde van uw woning/appartement.

Wees snel en laat deze kans niet aan U voorbijgaan! Wenst u meer informatie over deze prachtige nieuwbouwwoning?
Bel voor een vrijblijvende afspraak: 011 36 34 32

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 449.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2024
Référence
TR5QEQ-Q838E
Code Agence
MVHoekstraat5aHeppen
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Bouw vergund
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
10 Apr 2024
€449.000 / SOM Project
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder