Carte

Daalakker 12

2200 Herentals
à Vendre
216 m² Vivre
517 m² Terrain
4 Chambres
Description

Ontdek deze kant-en-klare gezinswoning in een gewilde wijk van Herentals. De woning, gelegen in een rustige straat op een ruim perceel, biedt alles wat een gezin nodig heeft. Bij binnenkomst worden gasten verwelkomd in een hal met toilet. De lichte en sfeervolle woonkamer met open haard leidt naar de volledig uitgeruste keuken. Aangrenzend vindt u een handige berging/wasruimte die toegang geeft tot de inpandige garage met automatische poort en bergzolder.

Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één met ingebouwde kasten en een bureau, en een badkamer met ligbad en dubbele wastafel. De eerste verdieping biedt nog twee ruime slaapkamers met rolluiken en ingebouwde kasten, een hal met extra opbergruimte en een tweede, nog af te werken, badkamer met toilet.

De privacyrijke tuin op het zuidwesten met verhard terras is ideaal voor ontspanning. Daarnaast heeft de woning een tweede garage met tuinhuis. Met een gunstig EPC-label B en een volledig vernieuwd en geïsoleerd Sarking-dak (2019) zijn er tal van voordelen aan dit huis.

Benieuwd of dit uw droomhuis kan worden? Neem contact op via 0486-63 14 65 voor een persoonlijke rondleiding.

* * *

Daalakker 12 - 2200 Herentals - Deze instapklare gezinswoning, gelegen op een ruim perceel, bevindt zich in een rustige straat in een gegeerde buurt van Herentals. Indeling: we betreden de woning via een inkomhal met gastentoilet, een sfeervolle, lichtrijke living met openhaard, een volledig uitgeruste keuken met aangrenzend een berging/ wasruimte die naar de inpandige garage met automatische poort leidt. Via de garage is de bergzolder bereikbaar. Op het gelijkvloers zijn tevens twee slaapkamers, waarvan één met inbouwkasten en een ingebouwd bureau en een badkamer met ingebouwd ligbad en een dubbel lavabomeubel. De trap brengt ons naar de eerste verdieping met een hal tevens voorzien van inbouwkasten, twee zeer ruime slaapkamers (rolluiken en ingebouwde kasten) en een nog af te werken badkamer met toilet. De zuidwest gerichte tuin met verhard terras biedt viel privacy. Tenslotte beschikt de woning over een tweede garage met tuinhuis. Extra troeven: gunstig EPC label B, volledig vernieuwd, geïsoleerd Sarking dak (2019).
Komt u graag zelf ontdekken of deze ruime, instapklare gezinswoning alle troeven in handen heeft om er uw droomhuis van te maken? Aarzel dan zeker niet en maak vandaag nog een afspraak voor een persoonlijke rondleiding. tel: 0486-63 14 65

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 407.500
Revenu cadastral
€ 1.032
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1986
Terrain
517 m2
Zone habitable
216 m2
Référence
ET4DGWCSVMQP
Code Agence
1866
EPC
186 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20230606-0002911212-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nog niet aangevraagd
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
15 Apr 2024
€407.500 / Vastgoedhuys
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder