Carte

Heikant 101

2270 Herenthout
à Vendre
209 m² Vivre
975 m² Terrain
Description

Geniet van de luxe en het comfort van deze instapklare woning, afgewerkt tot in de puntjes, met een adembenemend uitzicht op het groene landschap. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal, voorzien van een gastentoilet. Daarnaast is er een multifunctionele ruimte die dienst kan doen als slaapkamer of bureau.

De leefruimte vloeit naadloos over in een volledig geïnstalleerde open keuken. Dankzij de grote schuiframen wordt de woning overspoeld met natuurlijk licht en heeft u een prachtig uitzicht op de velden achteraan.

Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers, allen afgewerkt met parket en voorzien van ingemaakte kasten. Verder zijn er nog een apart toilet en twee luxueus afgewerkte badkamers met douche.

Bijzonder aan deze woning is de uitstekende energiescore EPC B, wat wijst op een energiezuinige woning. De ligging is werkelijk prachtig en de woning onderging in 2021 een totale renovatie met zeer hoogwaardige afwerking.

Dit is echt een unieke kans voor wie op zoek is naar een luxueuze, energiezuinige woning met een prachtig uitzicht in een groene omgeving.

* * *

Heikant 101 - 2270 Herenthout - Luxueus afgewerkte woning met mooi uitzicht op groen
Deze instapklare woning bestaat uit ruime inkomhal met gastentoilet, wasruimte, slaapkamer of bureau, leefruimte met open volledig geïnstalleerde keuken. Dankzij de grote schuiframen heeft u een prachtig zicht op de velden achteraan en veel lichtinval.
Op de eerste verdieping bevinden zicht drie ruime slaapkamers op parket die allemaal voorzien zijn van ingemaakte kasten, apart toilet en twee luxueus afgewerkte badkamers met douche.
Bijzonderheden:
- Goede energiescore EPC B
- Prachtige ligging
- Totale renovatie in 2021
- Zeer hoogwaardige afwerking

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 570.000
Revenu cadastral
€ 828
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1966
Terrain
975 m2
Zone habitable
209 m2
Référence
VMPHF31SFNQ4
EPC
131 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
2439789-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Agrarisch gebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
06 Apr 2024
€570.000 / ERA Renomar
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder