Carte

Eikestraat 95

9500 Herzele
à Vendre
147 m² Vivre
400 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ontdek deze moderne, energiezuinige nieuwbouwwoning in het schilderachtige Steenhuize-Wijnhuize. Deze woning is onderdeel van een kleinschalige verkaveling van drie loten en bevindt zich op het eerste perceel. De kavel heeft een oppervlakte van 586 m² en de woning zelf biedt 147 m² aan bewoonbare ruimte.

De bouw van de woning is voltooid, maar de verdere inrichting kan nog naar eigen smaak worden aangepast. Dit geeft u de unieke kans om uw persoonlijke stempel op uw nieuwe huis te drukken. Bovendien kunt u mogelijk genieten van een verlaagd btw-tarief van 6%!

Als een Bijna Energie Neutrale (BEN) woning, verbruikt dit huis zeer weinig energie. Dit betekent niet alleen dat u bijdraagt aan een beter klimaat, maar ook dat u kunt besparen op uw energierekening. Neem contact met ons op voor meer informatie over dit aantrekkelijke aanbod!

* * *

Eikestraat 95 - 9500 Herzele - Deze nieuwbouw woning maakt deel uit van een mini-verkaveling van 3 loten en is gelegen in het pittoreske Steenhuize-Wijnhuize.
De woning betreft lot 1 uit de verkaveling: een moderne BEN-woning (HOB) op 586 m² grond opp. met een bewoonbare opp. van 147 m².
De bouwwerken zijn volledig afgerond én wachten nu nog op de verdere afwerking volgens de smaak van de koper. Mogelijkheid om te genieten van het verlaagd BTW-tarief
van 6%!
De nieuwbouwwoningen zijn BEN-woningen (Bijna Energie Neutraal) met een laag energieverbruik en dus lagere energiefactuur: goed voor het
klimaat én je portemonnee! Contacteer ons voor meer info!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 424.000
Général
Type
Maison
Terrain
400 m2
Zone habitable
147 m2
Référence
I510C71QVU2O
Code Agence
149-5948140
Historique des prix
15 Apr 2024
€424.000 / C21 Vast Goed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder