Home à Vendre Maison 9550 Herzele
Ledebergstraat 69
Carte

Ledebergstraat 69

9550 Herzele
à Vendre
147 m² Vivre
1506 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ontdek deze stevige open bebouwing in Hillegem, compleet met een loods van ongeveer 180m². Gelegen op een centrale maar rustige locatie, biedt deze woning veel potentieel. Bezoek JUNOvastgoed.be voor meer informatie zoals een virtuele rondleiding, attesten en plattegronden.

Bij binnenkomst in de woning wordt u begroet door een inkomhal die leidt naar een lichte leefruimte van 32m². Aangrenzend vindt u een ruime gesloten leefkeuken, uitgerust met alle benodigde apparatuur. Op de begane grond bevindt zich ook een wasruimte, een apart toilet en een technische ruimte.

De bovenverdieping bestaat uit twee ruime slaapkamers en een kinderkamer. De badkamer is uitgerust met een bad, douche, meubel en nachttoilet. Er is ook de mogelijkheid om een stapelzolder te creëren. Daarnaast beschikt de woning over een droge proviandkelder.

Het hoogtepunt van dit vastgoed is de vergunde loods van ongeveer 180m². Deze ruimte is ideaal voor opslag of als atelier.

Houd er rekening mee dat de vermelde prijs slechts een richtprijs is. Het pand moet gerenoveerd worden volgens de vereisten van de Vlaamse overheid.

* * *

Ledebergstraat 69 - 9550 Herzele - Robuuste open bebouwing te Hillegem met loods 180m²! Centraal, doch rustig gelegen open bebouwing met loods van +/- 180m².
Raadpleeg JUNOvastgoed.be voor meer info : virtuele rondleiding, attesten, plan,...
De woning beschikt over een inkomhal, lichtrijke leefruimte van 32m² en aansluitend een gesloten ruime leefkeuken voorzien van de nodige toestellen. Verder treffen we op het gelijkvloers nog een wasruimte, afzonderlijk toilet en een technische ruimte. Op de verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een kinderkamer. De badkamer beschikt over een bad, douche, meubel en nachttoilet.
Mogelijkheid tot creëren van stapelzolder. Verder beschikt de woonst nog over een droge proviandkelder.
De absolute meerwaarde van dit onroerend goed is de vergunde loods met een oppervlakte van +/- 180m²! Ideaal voor stockage, atelier,...
De vermelde prijs is een richtprijs.
Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 450.000
Revenu cadastral
€ 1.097
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1959
Terrain
1506 m2
Zone habitable
147 m2
Référence
CGV-8J3L3LY1
Code Agence
LEDE0069
EPC
546 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
3167776-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
13 Mar 2024
€450.000 / Juno Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder