Home à Vendre Maison 9550 Herzele
Winkelstraat 55
Carte

Winkelstraat 55

9550 Herzele
à Vendre
210 m² Vivre
766 m² Terrain
Description

Ben je op zoek naar een ruime, vredige woning omgeven door natuur in het pittoreske Steenhuize-Wijnhuize (Herzele)? Dan is dit prachtige pand met zijn centrale maar rustige locatie, degelijke bouw en uitgestrekte bewoonbare oppervlakte misschien wel de ideale keuze voor jou.

De hoofdwoning van dit pand bevat een handige kelder die een gedeelte van het huis bestrijkt. Op het gelijkvloers vind je diverse kamers terug, samen goed voor een oppervlakte van 105 vierkante meter. De eerste verdieping biedt eveneens diverse kamers en een badkamer, eveneens verspreid over 105 vierkante meter. De zolder strekt zich uit over de volledige oppervlakte van de woning en heeft voldoende stahoogte.

Daarnaast beschikt het pand over meer dan 220 vierkante meter aan bijgebouwen, inclusief nuttige zolderverdieping en kelder. Het perceel wordt gecompleteerd met een aantrekkelijke tuin, de perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag.

Heb je interesse in dit veelbelovende project? Neem dan zeker contact op met ons kantoor voor meer informatie. Let op, deze woning is onderhevig aan een renovatieverplichting.

* * *

Winkelstraat 55 - 9550 Herzele - Ben je op zoek naar een rustig gelegen woning in het groen met veel ruimte in het mooie Steenhuize-Wijnhuize (Herzele)? Lees dan zeker even verder!
De centrale toch rustige ligging, de mooie en solide bouw en de enorme hoeveelheid ruimte en opslagplaats zijn slechts enkele troeven van dit pand.

Indeling:
Hoofdwoning:
- Kelder: een deel van de woning is voorzien van een kelder.
- GLV: verschillende kamers met een totale oppervlakte van 105m²
-1steV: boven vind je opnieuw verschillende kamers en een badkamer terug, met een totale oppervlakte van 105m².
- Zolder: Over de volledige oppervlakte van de woning met voldoende stahoogte.
Stallingen:
- Er bevindt zich nog meer dan 220m² aan stallingen op het terrein, waarvan sommige nog met een nuttige, bruikbare zolderverdieping en kelder.

Het perceel heeft ook een mooie tuin, die de nodige ontspanning kan bieden.

Lijkt dit het project waar jij je tanden wil inzetten? Neem dan snel contact op met ons kantoor. Op deze woning is de renovatieverplichting van toepassing.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 229.000
Revenu cadastral
€ 515
Général
Type
Maison
Terrain
766 m2
Zone habitable
210 m2
Référence
KYN7ZJJ7FI1K
EPC
681 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
_20240221-0003150267-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
14 Apr 2024
€229.000 / ERA Wonen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder