Carte

Hoogstraat 108

9550 Herzele
à Vendre
3 Chambres
Description

Plan een bezoek op ZA 20/04 (VM) - alleen op afspraak - 053 89 99 66. Ontdek deze charmante halfopen woning, centraal gelegen nabij het centrum met gemakkelijke toegang tot winkels, scholen, openbaar vervoer, Zottegem en de E40. De woning is volledig gerenoveerd in 2013 en is instapklaar, met nieuwe ramen, deuren, isolatie, dak, CV op aardgas, leidingen en elektriciteit.

Het gelijkvloers biedt een ruime inkomhal met authentieke trap, een gezellige leefruimte en een praktische keuken met ontbijthoek die toegang geeft tot het terras van 45m² en de grote tuin. Een extra badkamer met douche, wastafel en toilet is ook aanwezig.

Op de eerste verdieping vindt u twee ruime slaapkamers, waarvan één met een kleine dressing, een handige wasruimte en een badkamer met dubbele wastafel, bad en toilet. Een vaste trap leidt naar de zolderverdieping, waar zich een derde ruime slaapkamer bevindt met geïntegreerde dressing.

Er is een ruime oprit naast de woning met plaats voor meerdere auto's en een aparte garage met elektrische poort. De tuin biedt een prachtig uitzicht op de uitgestrekte velden en is een heerlijke plek om te ontspannen.

Extra pluspunten zijn de regenwaterrecuperatie, 10 zonnepanelen, een thuisbatterij en een gunstig EPC (B). Geïnteresseerd om van deze statige woning uw nieuwe thuis te maken? Neem dan zeker contact op via 053 89 99 66 of info@immolierman.be.

* * *

Hoogstraat 108 - 9550 Herzele - Centraal gelegen nabij het centrum, winkels, scholen, openbaar vervoer, ... en een goede verbinding tot Zottegem en de E40, vinden we deze karaktervolle halfopen bebouwing op een perceel van bijna 6a.

De woning onderging in 2013 een totaalrenovatie waarbij aandacht werd gegeven aan het plaatsen van nieuwe ramen en deuren, isolatie, dak, CV op aardgas, leidingen, elektriciteit, ... Ze is dan ook instapklaar te noemen!

Op het gelijkvloers treffen we naast een ruime inkomhal met authentieke trap, een gezellige leefruimte en praktische geïnstalleerde keuken met ontbijthoek aan die tevens toegang biedt tot het terras van 45m² en de omvangrijke tuin. Verder een extra badkamer met douche, lavabo en toilet.

Op de 1ste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers, waarvan een met kleine dressing, een handige wasplaats en badkamer met dubbele lavabo, bad en toilet. Via een vaste trap in de nachthal kom je tot de zolderverdieping. Daar treffen we een erg ruime 3de slaapkamer aan met geïntegreerde dressing.

Naast de woning is er een ruime oprit met plaats voor meerdere auto's en een aparte garage voorzien van een elektrische poort.

In de tuin is het heerlijk vertoeven dankzij het prachtige uitzicht op de weidse velden.

Extra troeven: regenwaterrecuperatie, 10 zonnepanelen, thuisbatterij en een gunstig EPC (B).

Wilt u van deze statige woning uw nieuwe thuis maken? Neem dan zeker contact op via 053 89 99 66 of info@immolierman.be.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 429.000
Revenu cadastral
€ 639
Général
Type
Maison
Référence
ERL7YGHOLMDV
Code Agence
53ddd80a-b787-4c95-a89b-b05cb7
EPC
152 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240330-0003195962-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
15 Apr 2024
€429.000 / Immo Lierman
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder