Home à Vendre Maison 9552 Herzele
Wijteveldstraat 1-E
Carte

Wijteveldstraat 1-E

9552 Herzele
à Vendre
169 m² Vivre
133 m² Terrain
3 Chambres
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Deze nieuwgebouwde woning in Borsbeke, gelegen op een uniek woonerf langs de centrale verbindingsweg tussen Aalst en Zottegem, is met oog voor detail en kwaliteitsvol materiaal ingericht.

Het woonerf, toegankelijk via de Provincieweg en verbonden met de Wijteveldstraat, bestaat uit 6 unieke woningen die in een U-vorm zijn geplaatst. Hierdoor ontstaat er een prachtige tuinzone met een parkachtige sfeer, het centrale hart van het hele project.

Te koop aangeboden is woning 1C, gelegen aan de linkerkant van het project, met haar voordeur en ruim afgesloten terras langs de Wijteveldstraat. De woning bevat een entree met traphal, gastentoilet, ruime woonkamer met open keuken, aangrenzende berging/wasplaats, een terras dat leidt naar de centrale tuinzone en bovenverdieping met nachthal, twee ruime slaapkamers, een master slaapkamer, badkamer en berging/dressing.

De woning heeft een casco-afwerking, wat betekent dat u nog vrijheid heeft bij de binnenafwerking. De prijs is inclusief een parkeerplaats, maar exclusief aankoopkosten en btw (6%) – registratie. De woning voldoet aan de EPB-eisen voor nieuwbouw.

* * *

Wijteveldstraat 1-E - 9552 Herzele - BORSBEKE - Nieuwbouw woning opgericht met oog voor detail en uit zeer degelijk materiaal in uniek woonerf op centrale verbindingsweg Aalst - Zottegem.

Het woonerf is centraal gelegen met ingang langs de Provincieweg en met aansluiting naar de Wijteveldstraat. Het woonproject is opgebouwd uit 6 unieke woningen dewelke in U-vorm zijn ingeplant. Hierdoor wordt er een mooie tuinzone gecreëerd met parkgevoel. Deze zone is het centrale hart van het ganse project.

In het woonerf wordt de woning 1C aangeboden dewelke zich links bevindt in het project en haar voordeur heeft langs de Wijteveldstraat, evenals het ruime terras dat afgesloten is van de straat door een houten rustieke poort.
Ze beschikt over een inkom met traphall, gastentoilet, ruime woonkamer met open keuken, aansluitend een berging/wasplaats en een terras dewelke aansluiting geeft naar de centrale tuinzone. De bovenverdieping omvat een nachthall, 2 ruime slaapkamers en nog een 3de master slaapkamer, een badkamer en een berging/dressing.

De woning geniet een casco-afwerking waarbij U nog de vrije hand heeft in de binnenafwerking.
In de verkoopprijs is 1 parkeerplaats inbegrepen.
Prijs is excl. aankoopkosten btw(6%) – registratie
EPB nieuwbouw.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2023
Terrain
133 m2
Zone habitable
169 m2
Référence
M11QNYBTK1QN
Code Agence
5448301
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder