Home Maison 8501 Heule
Stadelaan 20
Carte

Stadelaan 20

8501 Heule
158 m² Terrain
3 Chambres
€139.000
Description

Op zoek naar een fantastische renovatie- of investeringsmogelijkheid? Ontdek dit pand met unieke kenmerken en eindeloze mogelijkheden. Met een opvallende gevelbreedte van 8 meter en een royale oppervlakte van 158m2, biedt deze woning de ruimte om je dromen te realiseren.

Betreed het huis via een uitnodigende inkomhal, die leidt naar de gezellige woonkamer met open keukenruimte. De twee ruime slaapkamers, een bureau of hobbyruimte op de eerste en tweede verdieping zorgen voor extra comfort. De huidige badkamer bevindt zich achteraan het atelier, maar laat zich makkelijk verplaatsen. Bovendien is er een handige inpandige garage, ideaal voor opslag of om je auto te parkeren. En dat is een echte troef in een stadsomgeving!

Authentiek in zijn oorspronkelijke vorm, is deze woning klaar voor een renovatie. Het geeft je de kans om je creativiteit de vrije loop te laten en je eigen unieke stempel erop te drukken. Met een beetje verbeeldingskracht kan de garage volledig worden omgetoverd tot extra slaapkamers, dankzij de mogelijkheid tot uitbouw. Het grote atelier heeft ook tal van mogelijkheden - maak er een prachtige tuin, kantoorruimte, praktijkruimte van of houd het als een atelier. Vergeet ook niet de optie om een dakterras toe te voegen voor die perfecte buitenruimte.

Dit alles op een steenworp afstand van het stadscentrum, genesteld in een rustige straat met een uitstekende mobiliteitsscore van 8,9. Dit maakt deze woning tot een echte parel in een levendige en centrale omgeving. Grijp deze kans en maak van dit huis je droomhuis of een winstgevende investering.

* * *

Stadelaan 20 - 8501 Heule - Deze woning biedt een mooie kans voor wie op zoek is naar een renovatieproject met diverse mogelijkheden of een investeringskans met potentieel.

Het pand heeft een unieke gevelbreedte van 8 meter en heeft een grote, nuttige oppervlakte van 158m2.

We betreden de woning via een inkomhal, waarna we de woonkamer terugvinden. Achteraan de woonkamer is een open keukenruimte. Op de eerste en tweede verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en een bureau, hobbyruimte of opbergruimte. De badkamer bevindt zich achteraan het atelier, maar kan makkelijk worden verplaatst. De inpandige garage biedt plaats aan één voertuig en beschikt over veel opbergruimte. De garage is gemakkelijk toegankelijk, een meerwaarde in een stedelijke omgeving. De woning beschikt tevens over een groot atelier, toegankelijk vanuit de garage en het woongedeelte.

De woning vraagt om renovatie en biedt daarmee de mogelijkheid om deze naar eigen smaak en wensen te transformeren.

Renovatiepotentieel:
Het deel waar nu de garage is, kan tot dezelfde hoogte worden opgebouwd als de rest van de gevel: zo verkrijg je makkelijk meer slaapkamers. Het grote atelier kan omgebouwd worden tot een mooie tuin, praktijkruimte of kantoor. Een zelfstandige die een atelier wenst aan zijn huis kan hier blij van worden. Ook kan je makkelijk een dakterras te plaatsen.

De woning heeft een centrale ligging op slechts een steenworp afstand van het stadscentrum, ze is gelegen in een rustige straat en heeft een mobiliteit score van 8,9

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 139.000
Général
Type
Maison
Terrain
158 m2
Référence
OI-9BH0X24DK
EPC
1001 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20240222-0003151526-RES-1
Historique des prix
05 Apr 2024
€139.000 / Particulier
26 Mar 2024
€145.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder