Home Maison 9550 Hillegem
Ledebergstraat 15
Carte

Ledebergstraat 15

9550 Hillegem
180 m² Vivre
420 m² Terrain
4 Chambres
Prijs op aanvraag
Description

Ontdek deze gerenoveerde karakterwoning in Hillegem tijdens de eerste bezoekdag op zaterdag 13 april, tussen 9u en 14u (enkel op afspraak). Gelegen in een rustige buurt, biedt deze prachtige woning vlotte verbindingen naar alle invalswegen en bevindt ze zich op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer.

Deze solide en ruime woning werd recent volledig gerenoveerd, waarbij de authentieke stijl bewaard bleef. Duurzaamheid en kwaliteit staan centraal in deze woning, dankzij dak- en spouwisolatie, HR-beglazing, een nieuwe verwarmingsinstallatie en zonnepanelen. Dat resulteert in een energiezuinig huis met EPC B-label.

Het interieur is allesbehalve standaard. De woning bestaat uit een royale inkomhal met apart gastentoilet, een lichte woonkamer met open haard en een volledig ingerichte keuken. Op de verdieping vinden we drie volwaardige slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche. Bovendien werd de zolder omgetoverd tot een vierde slaapkamer met privédouchekamer. Verder beschikt de woning over een praktische kelder en een afgesloten buitenruimte met terras en dubbele garage. Deze garage kan ook dienst doen als tuinkamer of overdekt terras dankzij een schuifraam dat uitgeeft op de tuin.

Mis deze unieke kans niet en plan je bezoek in via 053/60.65.60. De vermelde prijs is een richtprijs, na ontvangst van de biedingen beslist de verkoper aan wie hij/zij de woning verkoopt. Voor meer informatie over het biedproces, kan je terecht op onze website.

* * *

Ledebergstraat 15 - 9550 Hillegem - EERSTE BEZOEKDAG ZAT 13/4 VAN 9U TOT 14U (enkel op afspraak!)
HILLEGEM - Gerenoveerde karakterwoning met tuin, 4 slaapkamers en dubbele garage in rustige buurt! 

Deze prachtige eigendom treft u in een rustige woonbuurt te Hillegem met vlotte verbindingen naar alle invalswegen en op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer.  Solide en ruime woning die recent compleet gerenoveerd werd, met respect voor zijn authenticiteit. De aanwezigheid van dak- en spouwisolatie, HR-beglazing, nieuwe verwarmingsinstallatie en zonnepanelen resulteert in een gunstig EPC met B-label! Geen standaardafwerking, maatwerk en duurzame materialen werden in dit concept geïntegreerd met oog voor elk detail. 

De woning omvat; riante inkomhal met apart gastentoilet, lichtrijke woonkamer met open haard en aansluitend een volledig geïnstalleerde keuken. Het verdiep telt een overloop, drie volwaardige slaapkamers en badkamer met ligbad en douche. Tevens werd de zolderkamer ingericht tot een vierde slaapkamer met ensuite privatieve douchekamer. Overigens is dit pand voorzien van een praktische kelder. Niet te verwaarlozen is de aangename en afgesloten buitenzone met terras en dubbele garage, die eveneens dienst kan doen als tuinkamer/overdekt terras, door het schuifraam met interactie naar tuin. 

Kortom een unieke eigendom die zeker een bezoek waard is! Voor meer info of bezoek 053/60.65.60

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper.  Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1976
Terrain
420 m2
Zone habitable
180 m2
Référence
B0O7OXUBRULM
Code Agence
5926806
EPC
128 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240328-0003187769-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder