Home à Vendre Maison 3730 Hoeselt
Tongersesteenweg 20-bus-1
Carte

Tongersesteenweg 20-bus-1

3730 Hoeselt
à Vendre
147 m² Vivre
1444 m² Terrain
3 Chambres
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

* * *

Tongersesteenweg 20-bus-1 - 3730 Hoeselt - Dit hoogwaardig afgewerkt gelijkvloers appartement met een bewoonbare oppervlakte van 147 m² maakt deel uit van het prestigieuze nieuwbouwproject 'Entride', bestaande uit 8 betere appartementen en het medisch centrum WeCare.
Onder meer de royale oppervlaktes, de knappe architectuur, de hoogstaande afwerking van zowel privatieve als gemeenschappelijke delen en het gebruik van duurzame, vernieuwende technologieën laten deze residentie moeiteloos onderscheiden van ander aanbod in deze gunstige doch betaalbare regio.
Bij ontwerp en oprichting van dit complex werd alle aandacht besteed aan energiezuinigheid, uitstraling en hedendaags wooncomfort, zodat het hier bijzonder aangenaam zal zijn om wonen.

Ligging:

Op enkele honderden meters vindt men al het gemoedelijke centrum van deze bloeiende gemeente, die de laatste jaren voelbaar heeft ingezet op ontwikkeling, te merken aan tal van mooie projecten en bloeiende handelszaken. Alles wat men nodig heeft is hier aanwezig, zoals enkele supermarkten, bakkers, de slager, diensten, scholen,.. Steden zoals Hasselt, Bilzen en Maastricht zijn vlot bereikbaar. De oprit E313 ligt slechts op een kleine kilometer. Ondanks deze gunstige centrale ligging kan men hier genieten van de mooie - typische Haspengouwse groene omgeving, met tal van wandel- en fietswegen.

Omschrijving / indeling:

In de gemeenschappelijke inkomhal vindt men een Bringme Box - een vooruitstrevend systeem dat onder meer het verzenden en ontvangen van pakjes automatiseert. Pakjesdiensten leveren hier af zonder dat men gestoord wordt. Levering is altijd gegarandeerd, zonder tussenkomst van buren, zonder dat men moet aftekenen of zelfs aanwezig dient te zijn. De nette inrichting, aankleding en de knappe materialen in deze inkomhal zorgen voor een bijzonder stijlvolle en luxueuze uitstraling, typerend voor het volledige gebouw.

Bij het binnenkomen in het appartement ervaart men dezelfde luxe door elementen zoals de hoge plafonds, (2,90m), de stijlvol ingebouwde plafondhoge vestiaire kasten, smaakvolle wandverlichting,..
De open hal met gastentoilet leidt naar de bijzonder ruime leefruimte (60m²), waar de grote ramen en de hoge plafonds het open en ruimtelijke gevoel nog versterken.
De leefruimte is ingedeeld met open keuken, eetplaats en zitruimte. De open keuken met kookeiland is strak en hoogwaardig afgewerkt, ingericht met Siemens toestellen zoals oven, oven/steamer, frigo met diepvries, vaatwasser en inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging (Bora).
Links van de keuken bevindt zich een netjes ingerichte bureelruimte met plafondhoge inbouwkasten, met aanpalend nog een handige berging.
Achter de woonkamer treft men een eerste ruime slaapkamer met op maat gemaakte kasten en zicht op de tuin en terras. Via de nachthal vooraan bereikt men de mooie badkamer met inloopdouche en toilet, de 2de en 3de slaapkamer en een ruime bergruimte met voorzieningen voor wasplaats,, CV en domotica installatie.

Buiten:

knap aangelegd terras (+/- 30 m²), privé tuin met gazon (+- 85 m²), volledig omheind met mooie haagbeuk voor voldoende privacy en achteraan gescheiden van de achterliggende gronden door een ruime tuinberging en dubbele carport uitgevoed in zelfde strak metselwerk, ook bereikbaar rechtstreeks uit de tuin.
Op het dak van deze carport werden al een aantal zonnepanelen geplaatst, voor opwekking van stroom exclusief voor dit appartement. Hier is nog meer dan voldoende ruimte voor uitbreiding van de installatie, vrij te beslissen door de koper - zeker een belangrijke meerwaarde voor het opladen van een elektrische wagen, met oplaadpunt al voorzien in de carport.

Enkele technische kenmerken:
- EPC: 36 kWh/m² pj - Label A - E-peil E21: BEN WONING - de koper maakt aanspraak op vermindering van onroerende voorheffing van 50 % voor de komende vijf jaar – te rekenen vanaf 2024!
- CV op aardgas
- vloerverwarming in het volledige appartement
- 6 zonnepanelen met individuele omvormer, met uitbreidingsmogelijkheden
- exclusief gebruik van regenwaterput voor toevoer van water voor de buitenkraan/tuin - eerder uniek in een mede-eigendom!
- KNX domotica (Zennio) voor aansturen – ook van op afstand - van warmteregeling, videofonie, licht en rolluiken/lamellen in alle kamers, flexibel verder uit te bouwen met verschillende modules voor bijvoorbeeld het bevorderen van energie-efficiëntie, veiligheid,..
- gebouw beveiligd met camerabewaking en alarm
- uitstekende akoestische isolatie in het hele gebouw

Dit prachtige appartement kan zeker interessant aanbod zijn voor mensen die op zoek zijn naar het betere appartement om ruim, luxueus en modern te kunnen wonen in een mooie centrale doch landelijke gemeente zoals Hoeselt. Mede dankzij de ligging op de gelijkvloerse verdieping, de ruime oppervlaktes en moderne technologieën zal dit eigendom zeker ook in de smaak vallen bij (minder mobiele) mensen die graag lang willen blijven wonen, met voldoende mogelijkheden voor het ontvangen van alle nodige zorgen, vlakbij een medisch centrum.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2021
Terrain
1444 m2
Zone habitable
147 m2
Référence
0SD6ULW64U74
Code Agence
Tongersesteenweg 20b1 n
EPC Certificat
73032-G-BDA_2017059409/EP00924/A001/D01/SD001
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder