Home à Vendre Maison 3730 Hoeselt
Herenveldstraat 20
Carte

Herenveldstraat 20

3730 Hoeselt
à Vendre
283 m² Vivre
1610 m² Terrain
4 Chambres
Description

* * *

Herenveldstraat 20 - 3730 Hoeselt - Deze ruime en zeer degelijke vrijstaande woning met een bruikbare vloeroppervlakte van 283 m² is gelegen langs de Herenveldstraat ter hoogte van nummer 20, op een uitgestrekt perceel van maar liefst 16a10ca. Deze straat geeft uit op de Parkstraat, één van de mooiere residentiële straten in Hoeselt, waar men voornamelijk mooie open bebouwingen aantreft.
In deze aantrekkelijke en bloeiende gemeente, die de laatste jaren een zeer gunstige evolutie kent op gebied van ontwikkeling, is het aangenaam, rustig en gemoedelijk om wonen - én vindt men alles wat men dagelijks nodig heeft vlakbij.
Op slechts een kilometer van de woning vindt men al het gezellige dorpsplein met daarrond bakkers, een kwaliteitsslager, banken, een apotheker, gezellige eetzaakjes,.. Supermarkten zijn vlakbij. Omliggende steden en zoals Hasselt zijn vlot bereikbaar, met de op- en afrit van de E313 op minder dan een kilometer.

De woning werd opgericht in 2001 en werd door de eigenaar netjes opgefrist en verbeterd, zodat de koper hier snel zal kunnen inhuizen, zonder dat dringende werken aan de orde zijn. De woning telt op heden drie ruime afgewerkte slaapkamers op de 1ste verdieping. Kroostrijke (nieuw samengestgelde) gezinnen met nood aan meerdere slaapkamers zullen hier voldoende mogelijkheden vinden om een vierde of vijfde slaakamer bij in te richten, te danken aan onder meer de reeds aanwezige voorzieningen voor het plaatsen van een vaste trap, sanitair en elektriciteit.

INDELING:
- gelijkvloers:
inkomhal met gastentoilet, ruime lichtrijke woonkamer met zicht op en toegang tot het terras, ingerichte keuken, ook met zicht op de tuin, handige bergruimte met voorzieningen voor wasplaats
- 1ste verdieping:
nachthal met ruimte voor het installeren van een vaste trap in de daarvoor voorziene opening in de zolder, drie zeer ruime slaapkamers met recent vernieuwde laminaatvloeren, badkamer met bad en douche.
- zolder:
ruime zolder ingedeeld in twee ruimtes, met mogelijkheden voor uitbreiding
- volledig onderkelderd, netjes betegeld, onderverdeeld in garage met plaats voor twee wagens, ruimte voor bijvoorbeeld het stallen van een aanhangwagen, bergruimte en ruimte met CV.

Buiten: uitgestrekte tuin van om en bij de 10 are, bijna volledig omheind, met meer dan voldoende mogelijkheden en ruimte voor het aanleggen van een prachtige siertuin, zwembad,..

Enkele technische kenmerken:
-EPC: 241 kWh/m² pj.
- CV op stookolie
- recent geïnstalleerde zonnepanelen
- regenwaterput voor watertoevoer van de toiletten, een buitenkraan, kraan in de garage,..
- overal rolluiken met timer te bedienen
- asbestvrij

Deze degelijke ruime woning zal zeker interessant aanbod zijn voor wie op zoek is naar een mooie woning met voldoende slaapkamers en ruime tuin, op een aantrekkelijke rustige ligging, doch centraal, met alle faciliteiten die een gemeente als Hoeselt te bieden heeft binnen handbereik.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 449.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2002
Terrain
1610 m2
Zone habitable
283 m2
Référence
OGSRI3H-5ZDL
Code Agence
Herenveldstraat20
EPC Certificat
20231005-0003007465
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
08 Feb 2024
€449.000 / Immokantoor Goffin
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder