Carte

3730 Hoeselt
604 m² Terrain
€265.000
Description

Deze charmante gelijkvloerse woning, gelegen in de Stijn Streuvelslaan 4, op wandelafstand van het centrum van Hoeselt, vormt het perfecte toevluchtsoord voor zij die houden van rust en stilte. De bruisende stadskernen van Tongeren en Bilzen liggen op slechts 10 minuten rijden en ook de verbindingsweg E313 is minder dan 5 minuten verwijderd. Wonend hier geniet u van alle voorzieningen binnen handbereik, alsook een vlotte toegang tot het openbaar vervoer.

Bij binnenkomst wordt je meteen verwelkomd door de lichte en luchtige woonruimte, compleet met ingebouwde haard en aangrenzende veranda die zorgt voor tal van natuurlijk licht. De volledig uitgeruste keuken geeft toegang tot een ruime wasplaats, apart toilet en een tweede royale veranda met een prachtig uitzicht op het aangelegde terras.

Aan de andere kant van deze woning vind je drie slaapkamers, een badkamer met lavabo en douche en een cv-ruimte. Met extra functies zoals een waterverzachter, airconditioning en zonnepanelen (geïnstalleerd in 2017) combineert dit huis comfort met duurzaamheid. De woning wordt verwarmd met aardgas, wat voor extra wooncomfort zorgt.

De buitenruimtes zijn net zo indrukwekkend met een oprit aan de rechterkant die leidt naar een carport met extra bergruimte. Twee tuinhuizen verderop in het perceel bieden extra opbergruimte of kunnen dienen als charmante hoekjes om te ontspannen.

De geadverteerde woonoppervlakte is steeds de bruikbare vloeroppervlakte, zoals aangegeven in het EPC-rapport.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen via 089/44.00.00 of info@matisimmo.be voor meer informatie over dit prachtige gezinswoning in Hoeselt of om een bezichtiging ter plaatse te regelen.

* * *

Op wandelafstand van het centrum van Hoeselt is deze gelijkvloerse woning gelegen op huisnummer 4 in de Stijn Streuvelslaan. Ook de stad Tongeren is bereikbaar op slechts 10 minuten rijden, net als het bruisende stadscentrum van Bilzen. Alle voorzieningen zijn van hieruit ook vlot bereikbaar, evenals het openbaar vervoer. De op- en afrit van de autostrade E313 bevindt zich op minder dan 5 minuten.

Via de inkomhal is de woning aan de rechterkant ingedeeld met het woongedeelte, en bevinden zich aan de linkerkant de slaapkamers. De woonkamer is voorzien van een ingebouwde haard en heeft veel lichtinval door de naastliggende veranda. Verder bevindt zich de volledig uitgeruste keuken met toegang tot de ruime wasplaats, apart toilet en de tweede ruime veranda. Deze laatste geeft een mooi zicht op het aangelegd terras.

De andere kant van de woning bestaat uit drie slaapkamers, de badkamer met lavabo en douche en de cv-ruimte.
De woning is voorzien van een waterverzachter, airco's en sinds 2017 zijn er ook zonnepanelen. Het geheel wordt verwarmd op aardgas.

Aan de voorkant bevindt zich rechts de oprit met afgesloten poort naar de carport met bergruimte, en nog twee tuinhuizen verder op het perceel aan de linkerkant.

De vermelde woonoppervlakte is steeds de bruikbare vloeroppervlakte overgenomen uit het EPC-verslag.

Heeft u interesse in deze gelijkvloerse gezinswoning in Hoeselt? Neem voor meer informatie of een bezoek ter plaatse vrijblijvend contact op met ons kantoor via 089/44.00.00 of info@matisimmo.be.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 265.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1973
Terrain
604 m2
Référence
L32UCD2WSURH
EPC
250 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Bouw vergund
Convocation émise
Niet ingegeven
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Niet ingegeven
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
21 Mar 2024
€265.000 / Matisimmo Bilzen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder