Carte

Leuvensebaan 55

3220 Holsbeek
à Vendre
203 m² Vivre
Description

Ben je op zoek naar een woning met ruimte om werk en privé te combineren? Overweeg dan deze te renoveren gezinswoning met kantoorruimte en een magazijn van circa 121m².

Deze typische gezinswoning, die met de juiste renovaties kan worden omgevormd tot een knusse woonplek, biedt meerwaarde met zijn multifunctionele ruimtes. Geniet van een open leefruimte met keuken op het gelijkvloers, die naadloos overgaat in de kantoorruimte en het magazijn. Gebouwd in 1986, biedt het magazijn directe toegang tot een tuin met terras.

Op de tweede verdieping beschikt het huis over drie slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad. Met mogelijkheden voor uitbreiding op de zolderverdieping, is er ruimte om nog een extra knusse slaapkamer te creëren. Het pand heeft ook een grote garage voor een auto of bestelwagen, plus extra fietsenstalling – een echte bonus!

Droom je van een groot atelier of magazijn? Of ben je klaar om je eigen praktijk te starten? Begin je avontuur met deze woning vol potentieel. Het zou wel eens de opstap naar je droomtoekomst kunnen zijn. Neem contact met ons op via 016 229 228 of office@connet-immo.be om deze kans te ontdekken.

Energie Prestatie Certificaat: 442 Kwh/m² - 2918502
Stedenbouwkundige informatie: Wg-Gdv-Gvv-Gvkr

* * *

Leuvensebaan 55 - 3220 Holsbeek - Bent u op zoek naar een woning waar u wonen en werken kan combineren? Dan is deze op te renoveren woning met bureau ruimte en magazijn van om en bij de 121m² zeker iets voor u.

De woning is een typische gezinswoning die mits de nodige renovatiewerken omgetoverd wordt tot een gezellig stekje. Dit polyvalent pand biedt u op het gelijkvloers een leefruimte met open keuken die aansluit op de bureauruimte en het magazijn dat werd gebouwd in 1986 en toegang geeft tot de tuin met terras.
Op de 2e verdieping van de woning vindt u de 3 slaapkamers en de ruime badkamer met ligbad. Uitbreiding is hier eveneens mogelijk op de zolderverdieping, hier kan je een extra gezellige slaapkamer creëren. Voor de wagen en de fietsen is er een ruime aansluitende garage voor je wagen of de bestelwagen. Als dat niet handig is!

U droomt van een groot atelier/magazijn? Wilt u uw eigen praktijk starten? Een woning met potentieel is dan precies wat u zoekt! Misschien is dit wel de springplank naar een mooie toekomst voor u. Ontdek het samen met ons en bel 016 229 228 of office@connet-immo.be.

EPC: 442 Kwh/m² - 2918502
Wg-Gdv-Gvv-Gvkr

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 359.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
203 m2
Référence
FKT3VZVYLE47
Code Agence
793-5923415
Historique des prix
21 Mar 2024
€359.000 / C21 Connect
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder