Carte

Leuvensebaan 55

3220 Holsbeek
à Vendre
203 m² Vivre
3 Chambres
Description

Op zoek naar een pand waar wonen en werken naadloos samengaan? Overweeg deze veelzijdige woning die renovatie behoeft, met kantoorruimte en een magazijn van ongeveer 121m².

Deze typische gezinswoning kan, na de juiste renovaties, een knusse thuisbasis worden. Het gelijkvloers beschikt over een leefruimte met open keuken. Dit vloeit over in de aangrenzende kantoorruimte en het in 1986 gebouwde magazijn, welke toegang geeft tot de tuin en het terras.

De bovenste verdieping biedt drie slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad. Wil je nog meer ruimte? De zolder kan omgebouwd worden tot een extra charmante slaapkamer. Er is ook een ruime garage aanwezig voor auto's of bestelwagens - ideaal voor wie wil wonen en werken op dezelfde locatie!

Droom je van een groot atelier of wil je je eigen praktijk starten? Dan is een huis vol potentieel precies wat je nodig hebt. Dit kan zomaar de springplank zijn naar een mooie toekomst. Neem contact met ons op via 016 229 228 of office@connet-immo.be en ontdek het zelf.

EPC: 442 Kwh/m² - 2918502
Wg-Gdv-Gvv-Gvkr

* * *

Leuvensebaan 55 - 3220 Holsbeek - Bent u op zoek naar een woning waar u wonen en werken kan combineren? Dan is deze op te renoveren woning met bureau ruimte en magazijn van om en bij de 121m² zeker iets voor u. 

De woning is een typische gezinswoning die mits de nodige renovatiewerken omgetoverd wordt tot een gezellig stekje. Dit polyvalent pand biedt u op het gelijkvloers een leefruimte met open keuken die aansluit op de bureauruimte en het magazijn dat werd gebouwd in 1986 en toegang geeft tot de tuin met terras.
Op de 2e verdieping van de woning vindt u de 3 slaapkamers en de ruime badkamer met ligbad. Uitbreiding is hier eveneens mogelijk op de zolderverdieping, hier kan je een extra gezellige slaapkamer creëren. Voor de wagen en de fietsen is er een ruime aansluitende garage voor je wagen of de bestelwagen. Als dat niet handig is!

U droomt van een groot atelier/magazijn? Wilt u uw eigen praktijk starten? Een woning met potentieel is dan precies wat u zoekt! Misschien is dit wel de springplank naar een mooie toekomst voor u. Ontdek het samen met ons en bel 016 229 228 of office@connet-immo.be.

EPC: 442 Kwh/m² - 2918502
Wg-Gdv-Gvv-Gvkr

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 359.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
203 m2
Référence
670TEN5O0DW1
Code Agence
793-5922638
Historique des prix
21 Mar 2024
€359.000 / C21 Connect
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder