Home à Vendre Maison 2811 Hombeek
Gijsbeekstraat 10
Carte

Gijsbeekstraat 10

2811 Hombeek
à Vendre
185 m² Vivre
3435 m² Terrain
Description

Welkom in deze sfeervolle woning, gelegen in het pittoreske Hombeek. Dit karaktervolle huis, gebouwd in 1951, wordt gekenmerkt door zijn robuuste betonnen structuur en uitstekende onderhoudsconditie. Met de juiste aandacht en zorg kan dit object omgetoverd worden tot een ware droomwoning. Geniet van de serene rust en het adembenemende uitzicht op de omringende velden vanuit je achtertuin. Ontdek de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft!

De woning biedt een praktische indeling met een volledig begaanbare kelder. De begane grond bestaat uit een inkomhal, woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer, wasplaats en berging. De eerste verdieping biedt ruimte voor drie slaapkamers en de tweede verdieping herbergt een ruime zolder, bereikbaar via een vaste trap.

Het perceel bestaat uit twee riante stukken grond, omgeven door groen. Met landbouwzone direct achter de tuin, ben je verzekerd van een prachtig uitzicht over de velden van Hombeek.

De locatie van deze woning is zeer gunstig, nabij het levendige centrum van Hombeek. Hierdoor heb je allerlei voorzieningen binnen handbereik. Voor gezinnen is er een breed aanbod aan crèches en scholen in de directe omgeving. Ook de Spar supermarkt is slechts vijf minuten fietsen, wat boodschappen doen erg gemakkelijk maakt. Sportliefhebbers kunnen zich uitleven in de nabijgelegen zeil-, voetbal-, rugby- en hockeyclubs, die allemaal makkelijk bereikbaar zijn met de fiets. Ontdek de voordelen van wonen op deze centrale locatie!

* * *

Gijsbeekstraat 10 - 2811 Hombeek - Toestand
Ontdek deze charmante woning in het schilderachtige Hombeek. Gebouwd in 1951, straalt deze woning karakter uit met zijn stevige betonnen constructie en goed onderhouden staat. Met wat liefdevolle aandacht kan deze woning worden omgetoverd tot een ware parel. Geniet van de rustige ligging en het weidse uitzicht op de omliggende velden vanuit de achtertuin. Kom het potentieel van deze woning ontdekken!

Indeling
Kelder: kelder op stahoogte
Gelijkvloers: Inkomhal - woonkamer - eetkamer - keuken - badkamer - wasplaats - berging
Eerste verdieping: 3 slaapkamer
Tweede verdieping: Ruime zolder bereikbaar met vaste trap

Tuin
De woning is gelegen op 2 ruime percelen, omringd door groen. Achter de tuin is landbouwzone. U zal dus steeds kunnen genieten van het prachtig zicht over de Hombeekse velden

Ligging
Deze woning geniet van een gunstige ligging nabij het bruisende centrum van Hombeek, waardoor een scala aan voorzieningen binnen handbereik ligt. Met verschillende crèches en scholen in de directe omgeving, biedt het een ideale locatie voor gezinnen. Bovendien bevindt de Spar zich op slechts 5 minuten fietsafstand, waardoor boodschappen doen een koud kunstje wordt. Voor de liefhebbers van recreatie zijn er diverse mogelijkheden in de buurt, waaronder de zeilclub, voetbalclub, rugbyclub en hockeyclub, allemaal gemakkelijk bereikbaar per fiets. Ontdek het gemak van deze centrale locatie!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 425.000
Revenu cadastral
€ 626
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1951
Terrain
3435 m2
Zone habitable
185 m2
Référence
LUFQUNVBGJRW
EPC
629 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
3125526-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Woning gebouwd voor 1962
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Agrarisch gebied;Woongebied;Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
21 Mar 2024
€425.000 / ERA Vijfhoek
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder