Carte

Kouter 60

2811 Hombeek
à Vendre
195 m² Vivre
1920 m² Terrain
4 Chambres
Description

Ben je op zoek naar een instapklare woning met ruime, zonnige tuin in een rustige omgeving? Ontdek dan deze volledig gerenoveerde en energiezuinige woning met multifunctioneel bijgebouw en zuidwestgerichte tuin van maar liefst 1.920 m². Naast de woning is een grote garage die recentelijk is vergund voor gedeeltelijke verbouwing tot kantoorruimte - perfect als je telewerkt.

Het huis werd volledig gerenoveerd in 2016 en voldoet aan alle hedendaagse comforteisen. Denk aan driedubbele beglazing, zonnepanelen met thuisbatterij, een gunstige EPC-score, conformiteit aan de AREI-voorschriften voor elektrische installaties, een warmtepomp voor centrale verwarming, vloerverwarming en -koeling van de gelijkvloerse verdieping, ventilatiesysteem D en een regenwaterput aangesloten op de toiletten.

De lichte leefruimte geniet van veel daglicht dankzij de vele ramen. De open keuken is voorzien van alle gemakken en geeft uit op het landelijke uitzicht. Via het schuifraam bereik je het zonneterras, uitgerust met een zonneluifel, waar je de hele namiddag en avond kan genieten van de rust en zon. Op de begane grond is er ook een ruime berging beschikbaar en een kamer voor kantoor of hobbyruimte.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers - waarvan twee met maatmeubilair - en een badkamer met dubbele wastafel, ingebouwde kasten, inloopdouche en toilet. Extra opslagruimte vind je in de droge kelder en zolder.

De woning is gelegen op een groot perceel bouwland dat grenst aan agrarisch gebied, zodat je altijd een groen uitzicht behoudt. Achteraan het perceel staat nog een ruime tuinberging die toegankelijk is via een landweg. De oprit biedt plaats voor vier auto's.

Geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op voor een bezichtiging of meer informatie (info@demakelaardij.be of 015/20.20.82).

* * *

Kouter 60 - 2811 Hombeek - Volledig gerenoveerde en superenergiezuinige woning met multifunctioneel bijgebouw en zuidwest gerichte tuin (1.920 m²)Op zoek naar een instapklare woning met een zeer grote en zonnige tuin? De woning beschikt ook over een zeer ruime garage die bovendien recentelijk vergund is geweest voor een verbouwing met 1/3 als kantoorruimte.Deze woning is in het jaar 2016 totaal gerenoveerd volgens de huidige normen: 3-voudige beglazing, zonnepanelen, thuisbatterij, gunstig EPC, elektrische keuring conform AREI, CV met warmmtepomp, vloerverwarming en -koeling (gelijkvloers), ventilatiesysteem D, regenwaterput met aansluiting op de toiletten.U komt binnen in de inkomhal met gastentoilet. Van hieruit gaat u naar de leefruimte, die door de vele raampartijen geniet van overvloedige lichtinval. In de open keuken beschikt u over alle comfort om een lekkere maaltijd te bereiden met uitzicht op de naastliggende agrarische grond en mooie tuin. Via het schuifraam komt u op het terras, dat voorzien is van een zonneluifel, zodat u de ganse namiddag en avond kan genieten van de rust en de zon op het terras en de tuin.Op de gelijkvloerse verdieping beschikt u tevens over een ruime (was)berging en een kamer/ bureauruimte zodat telewerken geen probleem kan vormen.
De woning heeft een grote garage, waarvoor een bouwvergunning afgeleverd werd voor verbouwing naar garage met kantoorruimte. (89m²)
De oprit biedt plaats aan 4 wagens.Op de eerste verdieping beschikt u over 3 slaapkamers, waarvan 2 met op maat gemaakt meubilair en een badkamer met dubbele lavabo, ingemaakte kasten, inloopdouche en toilet.De woning bevat een droge kelder en zolder die dienst doen als stockageruimte.Met dit totaal gerenoveerd huis beschikt u over een zuidwest gerichte tuin (5 are 35 ca) met aansluitend nog een perceel bouwland van 13 are 85 ca.
Achteraan het bouwland staat nog een ruime tuinberging die langs de achterkant bereikbaar is via een landweg.
Het perceel naast de woning en achteraan de woning is agrarisch gebied, zodat u altijd een mooi en groen uitzicht zal blijven behouden.Interesse? Bel of mail ons en maak een afspraak voor meer informatie of een bezoek! (info@demakelaardij.be of 015/20.20.82)

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 695.000
Général
Type
Maison
Terrain
1920 m2
Zone habitable
195 m2
Référence
UQCUEIEWF4Z3
Code Agence
5253
EPC
-6 kWh/m2
EPC Valeur
A+
EPC Certificat
20240308
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Niet van toepassing
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
25 Mar 2024
€695.000 / De Makelaardij
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder