Home Maison 8650 Houthulst
Nieuwstraat 1-E
Carte

Nieuwstraat 1-E

8650 Houthulst
€525.000
Description

Op zoek naar een ruim en kindvriendelijk familiehuis in Houthulst? Ontdek deze prachtig afgewerkte woning, voorzien van alle comfort.

Op de gelijkvloerse verdieping verwelkomt een inkomhal je, die verder leidt naar een apart toilet, een gezellige woonkamer en een volledig uitgeruste keuken. Er is ook een handige bureauruimte, een wasplaats met extra berging en een ruime garage voor 2 auto's. De woning heeft ook een fraai aangelegde tuin met terras en een veelzijdig bijgebouw of tuinhuis, verdeeld in twee delen en voorzien van een zolder.

De eerste verdieping bestaat uit een nachthal, drie slaapkamers, een extra toilet en een comfortabele badkamer. Bovendien is er nog extra opbergruimte op de zolder.

Wat deze woning extra aantrekkelijk maakt, zijn de zeer goede EPC-waarde van 139 kWh/(m²jaar) omlijst door een B-label, alsook de 24 zonnepanelen inclusief groene stroomcertificaten. Daarnaast is de tuin ideaal georiënteerd op het zuidwesten.

Ben je geïnteresseerd in deze woning? Neem dan spoedig contact op met Alexander op 0490/19 15 03 voor meer informatie. Als dit niet jouw droomhuis is, hebben we nog veel meer prachtige huizen te koop in Houthulst.

* * *

Nieuwstraat 1-E - 8650 Houthulst - Deze prachtige woning in Houthulst is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en kindvriendelijke omgeving. De woning is volledig afgewerkt en beschikt over alle nodige voorzieningen om comfortabel te kunnen wonen.

Gelijkvloers: inkomhal toilet woonkamer keuken  bureauruimte  wasplaats met berging ruime garage voor 2 auto's aangelegde tuin  terras polyvalent bijgebouw/ tuinhuis opgesplitst in 2 delen met zolder Eerste verdieping: nachthal 3 slaapkamers toilet  badkamer  zolder
TROEVEN: zeer goede EPC 139 kWh/ (m²jaar) B-label 24 zonnepanelen met groene stroomcertificaten  de tuin is zuidwest gericht
De woning is ideaal voor een gezin dat op zoek is naar een comfortabele en gezinsvriendelijke woonomgeving.

Contacteer Alexander op 0490/19 15 03 voor meer informatie.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 525.000
Général
Type
Maison
Référence
BR1J4K5CJ2JE
EPC
139 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20230918-0002992519-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Niet ingegeven
Convocation émise
Niet ingegeven
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Niet ingegeven
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
23 Mar 2024
€525.000 / Vastgoed Lesire
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder