Carte

2540 Hove
à Vendre
138 m² Vivre
205 m² Terrain
3 Chambres
Description

* * *

Charmante woning (138m²) voorzien van 3 slaapkamers op een perceel van 205m² biedt tal van mogelijkheden op toplocatie te Hove!
Ligging: Gelegen op een absolute toplocatie te Hove, centraal maar rustig, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.
Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, veranda, nachthal, masterbedroom, gastenkamer, zolderkamer, kelder, tuin en achteringang.
Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die toegang biedt tot de ruime en lichtrijke leefruimte. Aansluitend de deels-geïnstalleerde keuken met mogelijkheden en een zonnige achterbouw/veranda. Op de eerste verdieping treffen we een ruime masterbedroom met terras en een gastenkamer. De vintage badkamer is voorzien van alle comfort met douche en bad. De zolderverdieping voorziet in een prachtige kamer die kan worden omgevormd tot masterbedroom. De woning is gelegen op een perceel van 205m² met aangelegde tuin met achteringang. Ideaal voor een fietsenstalling te plaatsen. De woning dient gerenoveerd te worden maar biedt tal van mogelijkheden door haar karaktervolle elementen en fantastische locatie.
Kortom: Charmante woning voorzien van 3 slaapkamers met aangelegde tuin op toplocatie te Hove biedt tal van mogelijkheden.
Bijzonderheden:
- karaktervolle woning- renovatieproject- toplocatie- achteringang voor fietsen

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 375.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1955
Terrain
205 m2
Zone habitable
138 m2
Référence
2V93CXBXEZHT
Code Agence
83063
EPC
457 kWh/m2
EPC Valeur
E
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
27 Jan 2024
€375.000 / Heylen Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder