Home à Vendre Maison 9506 Idegem
Ninoofsestraat 101
Carte

Ninoofsestraat 101

9506 Idegem
à Vendre
190 m² Vivre
831 m² Terrain
3 Chambres
Description

Gelegen in de Ninoofsestraat, Idegem, vind je dit solide huis met een enorm renovatiepotentieel. Dankzij zijn nabijheid tot het station en belangrijke invalswegen, scoort deze open bebouwing hoog op bereikbaarheid.

Wanneer je de ruime inkomhal binnenwandelt, heb je toegang tot de grote zit- en eetkamer en een afzonderlijke keuken. Verder heeft het gelijkvloers een veranda die uitkijkt op de charmante tuin en een apart toilet. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer. Een handige schuiftrap leidt naar de zolder, een flexibele ruimte met tal van mogelijkheden om je wooncomfort te verhogen.

Bovendien biedt de oprit plaats aan 3 auto’s en is er een terras in de tuin. De ligging is centraal maar toch rustig. Klaar om van dit renovatieproject je toekomstige thuis te maken? Neem dan contact op met Katrien op het nummer 0473/42.76.99 of via katrien@cornelis-partners.be. De vraagprijs bedraagt € 299.000.

Belangrijk om weten is dat deze woning onderhevig is aan de renovatieverplichting. Desondanks kan je bij een Ingrijpende Energetische Renovatie (IER) mogelijk slechts 1% registratiebelasting betalen in plaats van 3%. Neem voor meer info hierover contact met ons op. Houd wel rekening met het feit dat je binnen vijf jaar na aankoop een EPC van minstens label D moet behalen onder bepaalde voorwaarden.

* * *

Ninoofsestraat 101 - 9506 Idegem - TE RENOVEREN GEZINSWONING MET TAL VAN POTENTIEEL Deze solide, te renoveren open bebouwing bevindt zich in de Ninoofsestraat, Idegem. De ligging van de woning is uiterst gunstig, in de nabijheid van een station en de bereikbaarheid naar de belangrijkste invalswegen maken het plaatje compleet.

De ruime inkomhal verleent toegang tot de grote zit- en eetplaats en de aparte keuken.
Het gelijkvloers beschikt nog over een veranda met zicht op de gezellige tuin en een apart toilet.
Op de eerste verdieping bevinden er zich 3 slaapkamers en een badkamer.
U kan de zolder betreden met een schuiftrap. Met zijn veelzijdige mogelijkheden biedt deze een scala aan opties om uw woonruimte te vergroten en aan te passen aan uw specifieke behoeften.

EXTRA TROEVEN Oprit die toegang biedt tot 3 voertuigen Tuin met terras Centraal, doch rustige ligging Wordt dit renovatieproject jouw toekomstige (t)huis?
Contacteer Katrien 0473/42.76.99. – katrien@cornelis-partners.be Vraagprijs: € 299.000

Op deze woning is de renovatieverplichting van toepassing waardoor de mogelijkheid bestaat om slechts 1% ( ipv 3%) registratiebelasting te betalen. Dit bij een Ingrijpende Energetische Renovatie (IER). Contacteer ons voor bijkomende info hieromtrent. Binnen vijf jaar na aankoop moet het EPC min. label D halen onder voorwaarden.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 299.000
Revenu cadastral
€ 619
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1968
Terrain
831 m2
Zone habitable
190 m2
Référence
ZGBQQ3AQ6JRN
EPC
608 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
woongebied
Zone inondable
In aanvraag
Historique des prix
12 Apr 2024
€299.000 / Cornelis & Partners
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder