Home Maison 8900 Ieper
Rijselseweg 162
Carte

Rijselseweg 162

8900 Ieper
175 m² Vivre
2567 m² Terrain
€560.000
Description

Ontdek dit buitengewone pand op een idyllische locatie, slechts 5 kilometer verwijderd van het levendige centrum van Ieper. Omringd door weelderige natuur en op loopafstand van de Palingbeek, biedt deze prachtige villa een unieke levensstijl met alle moderne gemakken.

De vrijstaande woning ligt op een uitgestrekt perceel van 2567m² en is in 2014 grondig gerenoveerd, waarbij hedendaags comfort en het behoud van authentieke charme centraal stonden.

Op de begane grond bevindt zich een ruime entreehal met een apart toilet, een lichte woonkamer met een open keuken die is uitgerust met moderne voorzieningen zoals een koelcel, gasfornuis, spoelbak en oven. Een handige bijkeuken/wasruimte voegt extra functionaliteit toe aan deze verdieping.

De eerste verdieping herbergt twee grote slaapkamers, waarvan één met een indrukwekkende kleedkamer die gemakkelijk kan worden omgebouwd tot een derde slaapkamer. De badkamer straalt elegantie uit met een dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. De woning beschikt ook over een droge kelder en een volledig geïsoleerde zolder.

Buiten kunt u genieten van een tuin op het zuiden met minimaal 6 parkeerplaatsen, een ontspanningshoek met sauna en jacuzzi. Daarnaast is de voormalige loods omgebouwd tot een veelzijdige ruimte die perfect is voor verschillende doeleinden, zoals een kantoor, praktijkruimte, hobbyruimte, Bed and Breakfast en nog veel meer.

De woning is voorzien van moderne faciliteiten zoals regenwateropvang (15.000L), zonnepanelen, dubbele beglazing, centrale verwarming op propaangas, alarmsystemen en camera's.

Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact met ons op voor een exclusieve bezichtiging!

* * *

Rijselseweg 162 - 8900 Ieper - Ontdek dit buitengewoon eigendom, gelegen op een idyllische plek op slechts 5 kilometer van het bruisende stadscentrum van Ieper. Te midden van weelderige natuur en op wandelafstand van de Palingbeek, biedt deze prachtige villa een unieke levensstijl met alle moderne voorzieningen.
Deze alleenstaande woning is gelegen op een uitgestrekt perceel van maar liefst 2567m² en onderging een uitgebreide renovatie in 2014 met de focus op het hedendaags comfort en het behouden van de authentieke charme.
INDELING;
Gelijkvloers: Riante inkomhal met apart toilet, lichtrijke woonkamer met een open keuken voorzien van alle moderne gemakken, zoals een koelcel, gasfornuis, spoelbak en oven. De praktische berging/wasplaats voegt extra functionaliteit toe aan dit niveau.
De eerste verdieping herbergt twee royale slaapkamers, waarvan één met een indrukwekkende dressing die eenvoudig omgetoverd kan worden tot een derde slaapkamer. De badkamer straalt klasse uit met een dubbel lavabomeubel, ligbad en een inloopdouche. Er is eveneens een droge kelder aanwezig en een volledig geïsoleerde zolder.
Buiten kunt u genieten van een zongerichte tuin voorzien van minstens 6 autostaanplaatsen, een ontspanningshoek met een sauna en jacuzzi. Daarnaast werd de voormalige loods omgebouwd tot een veelzijdige ruimte. Deze polyvalente ruimte (volledig geïsoleerd), uitgerust met een lucht-lucht warmtepompverwarming, watertoevoer en een ruime zolder, leent zich perfect voor verschillende doeleinden, waaronder een kantoorruimte, praktijkruimte, hobbyruimte, Bed and Breakfast, en zoveel meer.
De woning is uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder regenwateropvang (15.000L), zonnepanelen, dubbele beglazing, centrale verwarming op propaangas, alarmsystemen en camera's.
INTERESSE? Neem vandaag nog contact met ons op voor een exclusieve bezichtiging!

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 560.000
Revenu cadastral
€ 412
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1939
Terrain
2567 m2
Zone habitable
175 m2
Référence
LD1BEACXFSC2
EPC
168 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20230922-0002992096-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€560.000 / ERA Domus
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder