Home à Vendre Maison 8870 Izegem
Krekelstraat 17
Carte

Krekelstraat 17

8870 Izegem
à Vendre
127 m² Vivre
2 Chambres
Description

Gelegen in de hartelijke en bruisende woonwijk van Krekelstraat 17, te Izegem, verwelkomt dit charmante huis dat wacht om opgefrist te worden. Deze woning is uniek qua ligging en milieuvriendelijkheid - met een energieprestatiecertificaat van klasse B garandeert het lage energiekosten en een groene leefomgeving.

Dankzij de uitstekende locatie, vlakbij het levendige stadscentrum van Izegem, heeft u alle voorzieningen binnen handbereik. Winkelen, genieten van een heerlijk diner in een van de vele restaurants, of gewoon een ontspannende wandeling maken door de historische straten - het is allemaal mogelijk en dichtbij.

Het huis heeft een solide basis en biedt u de mogelijkheid om uw persoonlijke touch toe te voegen. Met wat zorg en aandacht kunt u deze woning precies naar uw smaak inrichten. Daarnaast zijn de keuken en badkamer al vernieuwd, zodat u meteen kunt genieten van modern comfort en gemak.

Belangrijke kenmerken van deze woning zijn onder andere de ideale locatie nabij het centrum van Izegem, de energiezuinige klasse B-EPC, de ruimte om naar eigen smaak op te frissen en de vernieuwde keuken en badkamer.

Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, neem gerust contact met ons op via info@property-vastgoed.be of bel ons op 056 96 08 00. Uw droomhuis wacht op u in Izegem!

* * *

Krekelstraat 17 - 8870 Izegem - Verder op te frissen woning te koop in Izegem!
Dit charmante huis in de gewilde Krekelstraat 17, gelegen in het hart van Izegem, staat klaar om u te verwelkomen in een wereld van comfort en gemak. Met een energieprestatiecertificaat van klasse B, biedt deze woning niet alleen een milieuvriendelijke leefomgeving, maar ook lagere energiekosten voor u.
De locatie van deze woning is werkelijk ongeëvenaard. Met het bruisende centrum van Izegem op slechts een steenworp afstand, geniet u van de voordelen van het stadsleven met alle voorzieningen binnen handbereik. Of u nu wilt winkelen, dineren in gezellige restaurants of gewoon genieten van een wandeling door de historische straten, alles is binnen handbereik.
Hoewel dit huis een solide basis heeft, biedt het ook de mogelijkheid om uw eigen stempel erop te drukken. Met een beetje liefde en aandacht kunt u het verder verfraaien en aanpassen aan uw eigen smaak en behoeften. Bovendien zijn de keuken en badkamer al vernieuwd, waardoor u direct kunt genieten van moderne voorzieningen en comfort.
Belangrijke kenmerken:
·Ideale ligging nabij het centrum van Izegem
·Energiezuinig met EPC-klasse B
·Ruimte om naar eigen smaak op te frissen
·Vernieuwde keuken en badkamer

Voor meer info of een bezoek mail naar info@property-vastgoed.be of via 056 96 08 00.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 259.000
Revenu cadastral
€ 368
Général
Type
Maison
Zone habitable
127 m2
Référence
ZBB-2230GEYQ
Code Agence
3983
EPC
146 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20211125-0002499242-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
In aanvraag
Convocation émise
In aanvraag
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
In aanvraag
Autorisation de lotissement
In aanvraag
Dénominations
In aanvraag
Zone inondable
n/a
Historique des prix
24 Mar 2024
€259.000 / --
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder