Home à Vendre Maison 8870 Izegem
Steenovenstraat 5
Carte

Steenovenstraat 5

8870 Izegem
à Vendre
200 m² Vivre
3 Chambres
Description

Droom je van een prachtig halfopen huis in een rustige, doodlopende straat? Dan is dit je kans! Onze idyllische woning combineert de rustige omgeving met de nabijheid van alle nodige voorzieningen.

Je wordt verwelkomd in een stijlvolle hal, uitgerust met een gastentoilet en een handige vestiaire. De open leefruimte combineert comfort en functionaliteit, met onder andere een volledig ingerichte keuken en een thuiswerkplek.

Het huis is praktisch ingericht met een garage, carport en oprit voor gemakkelijk parkeren. Het beschikt over drie slaapkamers, waarbij er één als dressing of opslagplaats ingericht kan worden. De luxueuze badkamer is voorzien van een inloopdouche, een verkwikkend bad en een toilet.

Ontspan in de zonnige, onderhoudsvriendelijke tuin met kunstgras. Voor de doe-het-zelvers is er een mancave of klein atelier en een extra garage voor opslag.

Het huis heeft moderne voorzieningen zoals vloerverwarming beneden, radiatoren in de bovenkamers en airconditioning in de leefruimte en twee slaapkamers. Je komt het huis binnen via een keyless entry systeem dat werkt met een vingerscan, code of app.

Veiligheid is gegarandeerd dankzij een ingebouwd alarmsysteem met contacten in de ramen en Schuco ramen met inbraakwerend triple glas. Relax op het terras met een overkapping die een opengaand dak heeft. De automatische rolluiken boven en beneden zorgen voor extra privacy en gemak.

Met een EPC van 73 is dit huis energiezuinig en milieuvriendelijk. Mis deze unieke kans niet en maak dit huis jouw thuis. Neem contact op via info@property-vastgoed.be of bel 056/96.08.00.

* * *

Steenovenstraat 5 - 8870 Izegem - Welkom in je droomhuis, gelegen in een idyllische omgeving in een doodlopende straat, waar rust en sereniteit samenkomen. Deze prachtige halfopen bebouwing biedt het beste van beide werelden - een oase van kalmte en toch dicht bij alle voorzieningen die je nodig hebt.
Binnenkomend word je begroet door een stijlvolle inkom met gasten toilet en handige vestiaire, waardoor gasten zich meteen welkom voelen. De open leefruimte is een naadloze combinatie van comfort en functionaliteit, met een volledig ingerichte keuken en een handig bureau gedeelte voor diegenen die thuis werken.
Voor jouw gemak beschikt deze woning over een garage, carport en oprit, waardoor parkeren een fluitje van een cent is. Met drie slaapkamers, waarvan één momenteel dienstdoet als dressing/opbergplaats, biedt dit huis voldoende ruimte voor het hele gezin. De luxueuze badkamer is uitgerust met een inloop douche, een verkwikkend bad en een toilet.
Geniet van de zonnige tuin zonder je zorgen te maken over onderhoud, dankzij het slimme kunstgras. Voor de handige klusser is er een mancave of klein atelier, en extra garage voor al je opslag behoeften.
Deze woning is uitgerust met moderne voorzieningen voor optimaal comfort. Geniet van vloerverwarming beneden en radiatoren op alle kamers boven, evenals airconditioning in de leefruimte en twee slaapkamers. Met keyless entry via vingerscan, code of app, betreed je jouw huis op de meest geavanceerde manier.
Veiligheid staat voorop met het ingebouwde alarmsysteem met contacten in de ramen en Schuco ramen met inbraak werende triple beglazing. Ontspan op het terras onder de overkapping met opengaand dak, terwijl automatische rolluiken boven en beneden zorgen voor privacy en gemak.
Met een EPC van 73 ben je verzekerd van een energiezuinige woning die niet alleen comfortabel is, maar ook milieuvriendelijk.
Grijp deze unieke kans en maak van dit huis jouw thuis. Neem vandaag nog contact met ons op via mail naar info@property-vastgoed.be of bel naar 056/96.08.00

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 388.000
Revenu cadastral
€ 600
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2012
Zone habitable
200 m2
Référence
-E5P-JN14-P7
Code Agence
3967
EPC
72 kWh/m2
EPC Valeur
A
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
In aanvraag
Convocation émise
In aanvraag
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
In aanvraag
Autorisation de lotissement
In aanvraag
Dénominations
In aanvraag
Zone inondable
n/a
Historique des prix
24 Mar 2024
€388.000 / --
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder