Home Maison 8870 Izegem
Baronstraat 104
Carte

Baronstraat 104

8870 Izegem
320 m² Vivre
807 m² Terrain
3 Chambres
€350.000
Description

Ontdek deze oogstrelende en bijzonder ruime woning in Izegem, ongekend comfortabel en gelegen op een uitgestrekt perceel van 807 m². Het royale woonoppervlak van maar liefst 320 m², bevestigd door het EPC-attest, herbergt drie slaapkamers met mogelijkheid tot nóg meer ruimte! De nabijheid van het levendige centrum van Izegem, de Vijfwegen en diverse faciliteiten maken de ligging alleen nog maar aantrekkelijker.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een groots entree, met een gastentoilet en een functionele kantoorruimte. De woonkamer, voorzien van een sfeervolle natuurstenen haard, vormt een harmonieus geheel met de eetkamer en de riante keuken. Daarnaast bevat de woning een badkamer met ligbad, een tweede toilet en wastafel, evenals een dubbele inpandige garage met sectionaalpoort die toegang biedt tot de veranda, met als blikvanger een prachtig tuinzicht.

De geïsoleerde zolder, momenteel bereikbaar via een luik in de garage, kan verder worden aangepast aan jouw behoeften middels de installatie van een vaste trap. De woning beschikt verder over een elektrische CV (convectoren), dubbele beglazing met houten kozijnen en geïsoleerde muren (8 cm minerale wol).

Belangrijk: de woning valt onder de renovatieplicht van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie kan je terecht op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap.

Mis deze unieke kans niet en kom de talloze mogelijkheden van deze woning in Izegem zelf ontdekken. Wij verwelkomen je graag in wat misschien wel jouw toekomstige droomhuis zou kunnen zijn! Neem gerust contact met ons op voor een bezichtiging en info. Met een glimlach begeleiden we je graag in je zoektocht naar jouw droomhuis of commercieel pand. Bel ons vandaag nog op T. 051 62 40 40.

* * *

Baronstraat 104 - 8870 Izegem - Izegem – Zeer ruime Woning op perceel van 807 m²
Ontdek deze indrukwekkende woning, een ruimtelijke oase met drie slaapkamers (en de mogelijkheid tot meer!), gelegen op een ruim perceel van 807 m². Met een royaal woonoppervlak van 320 m² (volgens EPC-attest) biedt deze woning comfort en ruimte. De gunstige ligging op wandelafstand van het bruisende centrum van Izegem, de Vijfwegen en andere voorzieningen voegt nog meer waarde toe.
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal, voorzien van een gastentoilet en een handige bureauruimte. De leefruimte met natuurstenen haard vloeit naadloos over in de eetplaats en leidt naar de uitgestrekte keuken. De indeling is als volgt : de badkamer met ligbad, tweede toilet en wastafel, drie slaapkamers en de dubbele inpandige garage met sectionale poort . De garage biedt tevens toegang tot de veranda, met een prachtig uitzicht op de tuin.
De geïsoleerde zolderverdieping, momenteel bereikbaar via een trapluik in de dubbele garage, kan met de installatie van een vaste trap nog verder worden ingericht naar uw wensen.
Technisch gezien beschikt de woning over elektrische CV (convectoren), dubbele beglazing met houten schrijnwerk, geïsoleerde muren (8 cm minerale wol)
Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Raadpleeg de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen.
Wacht niet te lang om deze unieke kans te grijpen. Kom het zelf ontdekken en ervaar de verschillende mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Wij staan klaar om u te verwelkomen in uw toekomstige droomhuis! Bel ons vrijblijvend op voor een bezoek en info. Wij begeleiden u graag met de glimlach op zoek naar uw droomwoning & commercieel pand. T. 051 62 40 40.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 350.000
Revenu cadastral
€ 892
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1974
Terrain
807 m2
Zone habitable
320 m2
Référence
E8VIYVAPN6P6
Code Agence
3698184
EPC
543 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
selecteer
Historique des prix
25 Mar 2024
€350.000 / Domicill Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder