Home à Vendre Maison 8870 Izegem
Stuivenbergstraat 151
Carte

Stuivenbergstraat 151

8870 Izegem
à Vendre
94 m² Vivre
112 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ontdek deze charmante woning in het hart van Izegem. De woning biedt een comfortabele en sfeervolle leefruimte met twee slaapkamers, gelegen op een perceel van 112 m². Met een totale vloeroppervlakte van 94 m² is dit de ideale plek voor starters, kleine gezinnen of mensen die op zoek zijn naar een warme, gezellige thuis. Er is zelfs mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren op de zolderverdieping.

Bij binnenkomst in de woning word je verwelkomd in een warme, uitnodigende leefruimte - de perfecte plek om te relaxen en te genieten met familie en vrienden. Er is voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en een eethoek. De praktische keuken is goed ingericht met voldoende opbergruimte. Op het gelijkvloers is ook de badkamer gesitueerd, uitgerust met een douche.

Buiten is er een gezellige koer waar je kunt genieten van de frisse lucht en wat privacy. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers. Een van de grote voordelen van deze woning is de zolder, bereikbaar via een vaste trap. Deze ruimte biedt tal van mogelijkheden, zoals een extra slaapkamer, studeerkamer, speelruimte of hobbyruimte, afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

De ligging van deze woning in Izegem is ideaal, met gemakkelijke toegang tot winkels, scholen, openbaar vervoer en andere voorzieningen. Kortom, je zult genieten van alles wat Izegem te bieden heeft.

Deze woning valt onder de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. Meer informatie hierover is beschikbaar op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een bezoek of meer informatie. We helpen je graag met een glimlach op zoek naar jouw droomwoning. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 051 62 40 40.

* * *

Stuivenbergstraat 151 - 8870 Izegem - Centrum Izegem: Charmante woning in Izegem
Dit pand biedt een comfortabele en gezellige leefruimte met twee slaapkamers, gelegen op een perceel van 112 m². Met een vloeroppervlakte van 94 m² volgens EPC. Dit is een perfecte woning voor starters, kleine gezinnen of mensen die op zoek zijn naar een knusse thuis. Mogelijkheid tot het maken van extra slaapkamer op zolderverdieping.
De leefruimte is warm en uitnodigend, waardoor het een perfecte plek is om te ontspannen en tijd door te brengen met familie en vrienden. Met voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en een eethoek, kunt u hier gezellig samenkomen. De ingerichte keuken is praktisch en functioneel met voldoende opbergruimte. Op het gelijkvloers tref je eveneens de badkamer met douche aan.
Buiten vindt u een gezellige koer, waar u kunt genieten van de buitenlucht en wat tijd kunt doorbrengen in alle privacy.
Op het eerste verdiep heb je 2 ruime slaapkamers . Een extra troef van deze woning is de zolder, die bereikbaar is via een vaste trap. Deze ruimte biedt veel mogelijkheden en kan worden omgetoverd tot een extra slaapkamer, een studeerkamer, een speelruimte of zelfs een hobbyruimte, afhankelijk van uw behoeften en wensen.
De ligging van deze woning in Izegem is gunstig, met gemakkelijke toegang tot winkels, scholen, openbaar vervoer en andere voorzieningen. U zult genieten van de nabijheid van alles wat Izegem te bieden heeft.
Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Raadpleeg de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen.
Bel ons vrijblijvend op voor een bezoek en info. Wij begeleiden u graag met de glimlach op zoek naar uw droomwoning & commercieel pand. T. 051 62 40 40.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 125.000
Revenu cadastral
€ 205
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1933
Terrain
112 m2
Zone habitable
94 m2
Référence
2WK3UY16CKD9
Code Agence
3698109
EPC
939 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Gebouwd voor 1962
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
25 Mar 2024
€125.000 / Domicill Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder