Home Maison 8870 Izegem
Krekelstraat 31
Carte

Krekelstraat 31

8870 Izegem
139 m² Vivre
192 m² Terrain
3 Chambres
€140.000
Description

Op zoek naar een ruime rijwoning met tuin midden in het levendige Izegem? Deze woning, gelegen op een perceel van 192 vierkante meter, biedt tal van renovatiemogelijkheden om tot jouw droomhuis te komen. Geniet van de mooi aangelegde tuin en de veranda – de perfecte plekken voor ontspanning en rust.

De benedenverdieping beschikt over een lichte en ruime leefruimte die doorloopt naar de keuken, het toilet en de badkamer. Daarnaast biedt de kelder extra bergruimte. De eerste verdieping telt 3 slaapkamers, ideaal voor een gezin. De zolder biedt nog meer mogelijkheden, zoals extra slaapkamers, een hobbyruimte of opslag.

De woning bevindt zich in een gezellige wijk, dicht bij alle voorzieningen zoals winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer. Hoewel de woning momenteel een EPC-label F draagt, kan dit met wat renovatiewerk gemakkelijk naar een D worden gebracht. Het renovatierapport is bijgevoegd en ik geef je graag meer informatie tijdens je bezoek.

Deze woning valt onder de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie hierover kun je terecht op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap.

Mis deze unieke kans niet en kom zelf deze woning met vele mogelijkheden ontdekken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in jouw toekomstige droomhuis! Voor een bezoek of meer informatie, bel ons gerust op 051 62 40 40. Wij helpen je met plezier op zoek naar jouw ideale woning of commercieel pand.

* * *

Krekelstraat 31 - 8870 Izegem - Centrum Izegem – Rijwoning met leuke tuin en 3 slaapkamers.
Deze woning is gelegen in Centrum Izegem, op een perceel van 192 m². Het betreft een rijwoning met tal van mogelijkheden voor renovatie en aanpassing naar eigen wensen.
Laat je verrassen door de mooi aangelegde tuin en veranda waar u kunt ontspannen en tot rust komen.
Op het gelijkvloers tref je de lichtrijke leefruimte aan met aansluitend de keuken, toilet en badkamer. In de kelder heb je nog extra bergruimte.
De woning beschikt op het eerste verdiep over 3 slaapkamers, wat ideaal is voor een gezin. Op de zolder zijn er nog extra mogelijkheden voor extra slaapkamer, hobbyruimte of opslag.
Deze charmante woning ligt in een leuke buurt dicht bij alle voorzieningen zoals winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer.
Momenteel heeft de woning een EPC-label F, maar met een kleine aanpassing kan je het EPC gemakkelijk naar een D brengen. Het renovatierapport vind je in bijlage. Meer info geef ik je graag tijdens het bezoek. Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Raadpleeg de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen.
Wacht niet te lang om deze unieke kans te grijpen. Kom het zelf ontdekken en ervaar de verschillende mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Wij staan klaar om u te verwelkomen in uw toekomstige droomhuis! Bel ons vrijblijvend op voor een bezoek en info. Wij begeleiden u graag met de glimlach op zoek naar uw droomwoning & commercieel pand. T. 051 62 40 40.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 140.000
Revenu cadastral
€ 262
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1930
Terrain
192 m2
Zone habitable
139 m2
Référence
T71N43FJG7X6
Code Agence
3698114
EPC
705 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Gebouwd voor 1962
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
25 Mar 2024
€140.000 / Domicill Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder