Home Maison 8870 Izegem
Bellevuestraat 101
Carte

Bellevuestraat 101

8870 Izegem
164 m² Terrain
2 Chambres
€289.000
Description

Ontdek deze energiezuinige stadswoning, volledig gerenoveerd in 2021-2022, gelegen in het hart van Izegem op een perceel van 164m². Met een totale bewoonbare oppervlakte van 109m², bevindt dit huis zich op een ideale locatie, dichtbij winkels, scholen, openbaar vervoer en de plaatselijke slager.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een inkomhal met een gastentoilet. De hal leidt naar een lichte en open leefruimte met een volledig uitgeruste keuken. De keuken beschikt over moderne voorzieningen zoals een vaatwasser, anderhalve spoelbak, koelkast met diepvries, ingebouwde kookplaat met dampkap en een microgolfoven. Vanuit de leefruimte heeft u directe toegang tot een ruim terras en tuin, perfect voor ontspanning of vermaak.

Op de eerste verdieping bevinden zich een nachthal, een ruime badkamer met dubbele wastafel, een tweede toilet en een douche, en een slaapkamer. Zowel de badkamer als de slaapkamer zijn uitgerust met elektrische rolluiken voor extra comfort en privacy. Een tweede royale slaapkamer bevindt zich op de zolderverdieping.

Dit huis onderscheidt zich door zijn talrijke pluspunten: een zeer gunstig EPC B attest, conformiteit van de elektriciteit, een verzorgd terras en tuin met tuinberging, 5000 liter regenwater opvangcapaciteit en dubbele beglazing met PVC. Bovendien is de tuin en het terras ook nog eens bereikbaar via de achterkant van het perceel. Mis deze fantastische kans niet, dit huis heeft alles wat u nodig heeft om écht thuis te komen.

* * *

Bellevuestraat 101 - 8870 Izegem - ENERGIEVRIENDELIJKE STADSWONING MET TUIN EN TERRAS

Deze volledig gerenoveerde woning (2021-2022) is gelegen te Izegem op een perceel van 164m² met een bewoonbare oppervlakte van 109m². Dit vlakbij winkels, school, openbaar vervoer, slager,...

Indeling: inkomhal met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken (vaatwasser, anderhalve spoelbak, frigo, diepvries, kookplaat met ingebouwde dampkamp, microgolf, microgolfoven). Deze biedt onmiddellijke toegang tot het ruim terras en de tuin.

Het eerste verdiep bestaat uit een nachthal, ruime badkamer (voorzien van badkamermeubel met dubbele wastafel, tweede toilet en douche) en een slaapkamer. De badkamer en slaapkamer zijn voorzien van elektrische rolluiken.

Tot slot is er op de zolderverdieping nog een ruime slaapkamer aanwezig.

Pluspunten van deze woning:
+ Zeer gunstig EPC B attest
+ Elektriciteit conform
+ Aangelegd terras en tuin met tuinberging
+ Regenwater 5000l
+ Dubbele beglazing PVC
+ De tuin en het terras zijn bereikbaar via de achterkant van het perceel

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 289.000
Général
Type
Maison
Terrain
164 m2
Référence
HG3TR512ICAA
Historique des prix
26 Mar 2024
€289.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder