Home à Vendre Maison 4458 Juprelle
Rue Toussaint 25-Bloc-C
Carte

Rue Toussaint 25-Bloc-C

4458 Juprelle
à Vendre
567 m² Vivre
163 m² Terrain
€1.460.000
Simuler un prêt
Description

Ben je geïnteresseerd in de opkomende huurmarkt? Deze vier gloednieuwe, twee-slaapkamer flats en het luxe drie-slaapkamer penthouse zijn prachtig gelegen in een groen landschap. Ze zijn volledig uitgerust met aluminium ramen voor thermische isolatie, ingebouwde keukens, topkwaliteit afwerking, vloerverwarming en -koeling via een Viesmann-warmtepomp, zonnepanelen en een dual-flow ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Deze woningen bieden een langdurige kwaliteit en renderen goed bij verhuur. De winstgevendheid wordt verder verhoogd door de verkoopprijs, die lager is dan de vraagprijs per perceel, aangevuld met jaarlijkse waardestijging. Ze zijn ontworpen met een E19-energieniveau, wat betekent dat ze bijna energieneutraal zijn (QNE) of vrijwel energieneutraal (QZE), wat huurders zeker zal aantrekken. Vijf buitenparkeerplaatsen (één per appartement) zijn inbegrepen en extra parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor aankoop. Let op: aansluitkosten en basisakte zijn niet inbegrepen. Geschatte jaarlijkse huurinkomsten: € 65.400, met een netto rendement (exclusief jaarlijkse waardestijging) van 3,37%.

Het gebouw is nog in aanbouw, daarom is het Energieprestatiecertificaat (PEB) nog niet relevant. De informatie en afmetingen die worden verstrekt zijn indicatief en niet bindend. De eigenaar/verkoper van het pand heeft de volledige vrijheid en onafhankelijkheid om te beslissen of hij wil verkopen of niet. Wanneer hij besluit te verkopen, hoeft hij niet noodzakelijkerwijs het hoogste bod te accepteren, maar kiest hij het bod dat aan zijn criteria voldoet.

* * *

Rue Toussaint 25-Bloc-C - 4458 Juprelle - Wil je profiteren van de bloeiende huurmarkt? Deze 4 nieuwe flats met 2 slaapkamers en terras en een luxueus penthouse met 3 slaapkamers zijn ideaal gelegen in een groene omgeving. Volledig uitgerust, met aluminium ramen met thermische isolatie, inbouwkeukens, hoogwaardige afwerking, vloerverwarming en -koeling via een Viesmann-warmtepomp, fotovoltaïsche panelen en een dual-flow ventilatiesysteem met warmteterugwinning, gaan deze woningen gegarandeerd jarenlang mee en worden ze kwalitatief hoogwaardig verhuurd met een goed rendement. Dit rendement wordt nog verhoogd door de verkoopprijs, die lager is dan de vraagprijs per kavel, en zal onvermijdelijk worden aangevuld met een jaarlijkse meerwaarde. Het E19-energieniveau garandeert appartementen die vrijwel energieneutraal (QNE) of vrijwel energieneutraal (QZE) zijn, wat ongetwijfeld huurders zal aantrekken. 5 buitenparkeerplaatsen (een per appartement) zijn inbegrepen. Extra parkeerplaatsen kunnen worden gekocht. Aansluitkosten en basisakte zijn niet inbegrepen. Geschatte huur: € 65.400 - netto rendement (zonder jaarlijkse meerwaarde): 3,37%.
Gebouw in aanbouw: PEB niet van toepassing voor voorlopige oplevering
De verstrekte informatie en afmetingen zijn louter indicatief en niet-contractueel. De eigenaar, verkoper van het pand, heeft het wettelijke, vrije en onafhankelijke recht om al dan niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te accepteren, maar kiest hij het bod dat hem het beste past volgens zijn eigen criteria.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 1.460.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2023
Terrain
163 m2
Zone habitable
567 m2
Référence
DHQGH5BULCBC
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
La zone d'habitat à caractère rural
Zone inondable
n/a
Historique des prix
15 Jan 2024
€1.460.000 / ERA Blavier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder