Home à Vendre Maison 9270 Kalken
Dendermondsesteenweg 36
Carte

Dendermondsesteenweg 36

9270 Kalken
à Vendre
205 m² Vivre
400 m² Terrain
5 Chambres
Description

Bezoek deze ruime, te renoveren woning tijdens het eerste bezichtigingsmoment op donderdag 21 december. Maak uw afspraak online bij www.nobels.be met referentie 3626089. Deze halfopen bebouwing, centraal gelegen dichtbij alle faciliteiten en de Kalkense Meersen, biedt interessant potentieel. Met de nodige renovaties kunt u de ideale gezinswoning creëren, met drie slaapkamers en mogelijkheden tot uitbreiding op de zolder. De woning heeft een aangename tuin met westelijke oriëntatie en is onderhoudsvriendelijk. Binnenin vindt u een inkom, woonkamer, keuken met eethoek, badkamer, twee bergingen, drie slaapkamers en een zolder met twee slaapkamers, die nog kan worden uitgebreid. Er is ook een losstaande garage met een ruime oprit voor meerdere auto's. Neem snel contact op voor meer informatie of een bezichtiging! Het adres is Dendermondsesteenweg 36 in Kalken (Laarne).

* * *

Dendermondsesteenweg 36 - 9270 Kalken - RUIME TE RENOVEREN WOONST op een CENTRALE LIGGING nabij ALLE FACILITEITEN en de KALKENSE MEERSEN. Deze halfopen bebouwing biedt u een AANGENAAM WOONVOLUME en een KNAP POTENTIEEL om mits de NODIGE RENOVATIEWERKEN uit te groeien tot de IDEALE GEZINSWONING met 3 SLAAPKAMERS en UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN op zolder. Buiten is er een AANGENAME TUIN aanwezig met een GUNSTIGE WEST GERICHTE ORIËNTATIE en een ONDERHOUDSVRIENDELIJK KARAKTER. Binnenshuis beschikt u over een inkom, woonkamer, keuken met eethoek, badkamer, 2 bergingen, 3 SLAAPKAMERS en een ZOLDER MET 2 SLAAPKAMERS die dienst kan doen als woonuitbreiding mits het plaatsen van een vaste trap. Daarnaast is er nog een LOSSTAANDE GARAGE aanwezig met voorliggende RUIME OPRIT voor het plaatsen van meerdere wagens.Bent u benieuwd? Contacteer ons snel voor meer informatie of een bezichtiging!Adres: Dendermondsesteenweg 36 te Kalken (Laarne)

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 385.000
Revenu cadastral
€ 909
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1974
Terrain
400 m2
Zone habitable
205 m2
Référence
6AKQGVXUNPMY
Code Agence
9270, Dendermondsesteenweg 36
EPC
404 kWh/m2
EPC Valeur
E
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
11 Dec 2023
€385.000 / Immo Nobels
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder