Home à Vendre Maison 3140 Keerbergen
Domien Liekenslaan 25
Carte

Domien Liekenslaan 25

3140 Keerbergen
à Vendre
1845 m² Terrain
5 Chambres
Description

Geniet van een rustige levensstijl in de nabijheid van het centrum van Keerbergen, waar winkels, scholen, een cultureel centrum, sporthal en openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar zijn. Deze locatie is ook ideaal voor pendelaars, met Mechelen, Antwerpen en Brussel in de buurt.

Deze stijlvolle woning, oorspronkelijk gebouwd in 1981 en volledig gerenoveerd in 2018, combineert charme en karakter met moderne voorzieningen. De statige houten deur opent naar een inkomhal met een houten trap en toegang tot een aparte kamer of kantoorruimte. De gezellige, ruime woonkamer heeft een opvallende open haard en grenst aan de moderne keuken met warm hout en stoere vloeren. Een riante veranda biedt een prachtig uitzicht op de indrukwekkende tuin en zwemvijver.

De noordgerichte tuin is een absolute droom voor tuinliefhebbers en wellness-enthousiastelingen, compleet met een zwemvijver, een hardhouten lounge, een poolhouse, een gesprekspit met vuurkorf en een speelhoek voor kinderen. Er is zelfs ruimte voor een sauna en jacuzzi.

Op de bovenverdieping vindt u een open ruimte die momenteel als kantoor wordt gebruikt, vier slaapkamers en een badkamer met zowel een bad als een douche. Er is ook een ruime bergzolder. Deze woning onderscheidt zich door de kwalitatieve afwerking met hoogwaardige materialen en aandacht voor detail.

* * *

Domien Liekenslaan 25 - 3140 Keerbergen - Rustig wonen, vlakbij het centrum van Keerbergen, met winkels, scholen, cultureel centrum, , sporthal en openbaar vervoer bij de hand. Bovendien ook interessant voor pendelaars, want vlakbij Mechelen-Antwerpen-Brussel.
De charme en het karakter verraden al dat er iets moois schuilt achter deze stijlvolle gevel. Oorspronkelijk gebouwd in 1981, volledig ge-upgrade in 2018 met behoud van de authentieke elementen. De statige, houten deur leidt naar de inkomhal met houten trap en rechtstreekse toegang tot een aparte kamer of bureau (mogelijkheid vrij beroep). Gezellig ruime salon met catchy open haard, aansluitend de tijdloze moderne keuken met warm hout en stoere vloeren en de riante veranda en met heerlijk uitzicht op de fantastische tuin en zwemvijver.

En dat is het tweede paradepaardje: de tuin. Groot, noordgericht en een absolute droom voor tuiniers en wellness liefhebbers. Een zwemvijver met hardhouten lounge, poolhouse, conversatieput met vuurkorf, speelhoek voor kids, mogelijkheid tot plaatsen sauna en jacuzzi. Kortom een tuin dat smeekt om tuinspelletjes en zomerfeesten.
Op het verdiep opnieuw charme ten top met de open space (nu als bureau ruimte), verder nog 4 slaapkamers en een badkamer met bad en douche en ruime bergzolder.
De rode draad in deze woning? De kwalitatieve afwerking met hoogwaardige materialen met oog voor detail.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 932.000
Général
Type
Maison
Terrain
1845 m2
Référence
TNIAJ-GXWYLA
Historique des prix
15 Mar 2024
€932.000 / Livingstone
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder