Carte

Hofstraat 19

9451 Kerksken
à Vendre
150 m² Vivre
630 m² Terrain
3 Chambres
Description

Deze aantrekkelijke woning, gelegen in het rustieke Kerksken - Haaltert, biedt de perfecte balans tussen landelijke charme en moderne voorzieningen. Op loopafstand van het centrum en slechts vijf minuten rijden van het station van Haaltert en de E40, is deze woning ideaal gelegen.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime hal, gevolgd door een gastentoilet. De grote woonkamer, met uitzicht op het terras en de tuin, biedt volop ruimte om te ontspannen. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van alle moderne gemakken en er is ook een handige berging.

Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer. De zolder, bereikbaar via een uittrektrap, kan worden omgebouwd tot een vierde slaapkamer.

In de kelder vindt u een wasruimte en een ruime garage met elektrische poort. Enkele extra voordelen van deze woning zijn de conformiteit van de elektriciteit, PVC ramen met dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas en een regenwaterput die is aangesloten op de toiletten.

Neem contact met ons op via 053/83.19.06 voor een bezichtiging van deze instapklare woning.

* * *

Hofstraat 19 - 9451 Kerksken - Deze charmante woning is gelegen in het landelijke Kerksken - Haaltert, op wandelafstand van het centrummet al zijn voorzieningen.Het station van Haaltert en E40 zijn slechts op 5 minuten met de wagen.Deze woning omvat : ruime inkomhal, gastentoilet, grote leefruimte met uitzicht op terras en tuin,volledig ingerichte keuken met alle modern comfort, bergingOp de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en volledig ingerichte badkamer.De zolderverdieping is bereikbaar via een uittrektrap en kan verder afgewerkt worden tot vierde slaapkamer.In de kelderverdieping is er een wasruimte aanwezig en ruime garage voorzien van elektrische poort.Extra pluspunten : elektriciteit conform, PVC ramen dubbele beglazing, cv op aardgas, regenwaterput aangesloten op de toiletten.Bel ons voor een bezoek aan deze instapklare woning via 053/83.19.06

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 369.000
Général
Type
Maison
Terrain
630 m2
Zone habitable
150 m2
Référence
0N81B296QFCZ
Code Agence
hofstraat 19
EPC
353 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
3111423
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
15 Mar 2024
€369.000 / Immo De Bisschop
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder