Carte

8300 Knokke-Heist
à Vendre
883 m² Terrain
€2.195.000
Simuler un prêt
Description

Deze volledig luxueus gerenoveerde, vrijstaande villa met zonnige tuin is gevestigd in een rustige, residentiële omgeving. Het pand heeft de volgende indeling: entree, garderobe en gastentoilet. De leefruimte bestaat uit een volledig ingerichte open keuken met eiland, een eetkamer die toegang biedt tot een op het zuiden gelegen terras en tuin, en een woonkamer. Daarnaast is er een aparte kantoorruimte. Op de bovenverdieping bevindt zich een hoofdsuite met ingebouwde kasten, een douche en een apart toilet. Een tweede ruime slaapkamer heeft ook ingebouwde kasten en een aangrenzende badkamer. Er is een apart toilet op de nachthal en nog twee extra volwaardige slaapkamers met ingebouwde kasten. Er is een geïntegreerde garage en meerdere buitenparkeerplaatsen. De zonnige tuin is volledig aangelegd. De renovatie van de villa is momenteel nog bezig, en er zal een nieuwe EPC beschikbaar zijn na renovatie.

* * *

Volledig luxueus gerenoveerde alleenstaande villa met zonnige tuin gelegen in een rustige residentiele omgeving. Indeling: Inkom ,vestiaire en gastentoilet. Leefruimte bestaande uit een volledig geïnstalleerde open keuken met eiland , eetkamer uitgevend op het zuid gericht terras en tuin, salon. Aparte bureau. Op de verdieping: Master -suite met ingemaakte kasten, douche en apart toilet. Tweede ruime slaapkamer met ingemaakte kasten en aanpalend een badkamer. Apart toilet op de nachthal. Derde en vierde volwaardige slaapkamer met ingemaakte kasten. Inpandige garage en meerdere staanplaatsen buiten. Volledig aangelegde zonnige tuin. De villa is momenteel nog in renovatie. Nieuwe EPC. na renovatie.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 2.195.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1989
Terrain
883 m2
Référence
XUZQO76TK1DH
Code Agence
H-01-06
EPC
408 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
20150314-0001740777-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
04 Dec 2022
€2.195.000 / Immo Blue
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder