Carte

8300 Knokke
à Vendre
262 m² Vivre
632 m² Terrain
6 Chambres
€2.650.000
Simuler un prêt
Description

Ontdek deze vrijstaande, nieuwgebouwde villa in de pittoreske omgeving van Knokke, op slechts een steenworp afstand van het stadscentrum. De woning is ideaal gelegen en biedt een adembenemend uitzicht op de uitgestrekte polderlandschappen.

Bij binnenkomst word je begroet door een inkomhal, voorzien van een gastentoilet en vestiaire. De woon- en eetkamer zijn licht en ruim, met een sfeervolle gashaard en directe toegang tot een zonovergoten terras. Hier kun je genieten van een zorgvuldig onderhouden tuin, een verwarmd zwembad en een uniek zuidgericht zonneterras.

De open keuken, ontworpen door Obumex, is volledig uitgerust met moderne apparatuur. Een bijkeuken met wasruimte verhoogt het comfort.

Op de eerste verdieping bevindt zich de master bedroom met aansluitende douchekamer, een tweede slaapkamer en een goed ingerichte badkamer met een ligbad, dubbele wastafels en een douche. Daarnaast bieden de derde en vierde ruime slaapkamers een gemeenschappelijke douchekamer. De vierde kamer heeft tevens toegang tot het terras.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens twee slaapkamers, elk met een eigen douchekamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van ingebouwde kasten voor voldoende opbergruimte.

Parkeerproblemen behoren tot het verleden dankzij de inpandige garage en meerdere parkeerplaatsen voor het huis. Het hedendaagse ontwerp van Beauregard is uitgevoerd met hoogwaardige materialen, een ware lust voor het oog.

Maak snel een afspraak via Immo Knokke Real Estate om deze prachtige woning te komen bezichtigen. Verlies geen tijd, deze unieke woning wacht op je.

* * *

Alleenstaande nieuwbouwvilla met ideale oriëntatie op een boogschut van het centrum van Knokke en genietend van uniek zicht op de polders. Indeling: inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Lichtrijke woon- en eetkamer met gashaard en toegang tot het zonovergoten terras en tuin met zwembad. Open keuken voorzien van alle apparatuur (door Obumex). Bijkeuken met wasruimte. 1ste verdieping: master bedroom met aansluitende douchekamer. Tweede slaapkamer. Badkamer (bad, dubbele lavabo en douche). 3de en 4de ruime slaapkamer met gemeenschappelijke douchekamer. 4de slaapkamer bied toegang tot het terras. Toilet op de nachthal. 2de verdieping: 5de en 6de slaapkamer met elk hun eigen douchekamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van ingemaakte kasten. Prachtig aangelegde tuin met verwarmd zwembad en unieke zuidgericht zonneterras. Inpandige garage. Meerdere parkeerplaatsen voor de woning. Beauregard zorgt voor een hedendaags ontwerp met afwerking voorzien met hoogwaardige materialen. Contacteer Immo Knokke Real Estate om een bezoek in te plannen.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 2.650.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2023
Terrain
632 m2
Zone habitable
262 m2
Référence
X1V7KY9U1BFL
EPC Certificat
Bij oplevering
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
25 Mar 2024
€2.650.000 / Knokke Real Estate
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder