Home Maison 2550 Kontich
Rubensstraat 55
Carte

Rubensstraat 55

2550 Kontich
120 m² Vivre
3 Chambres
€309.000
Description

* * *

Rubensstraat 55 - 2550 Kontich - Deze charmante starterswoning bevindt zich in het hart van Kontich, met alle voorzieningen binnen handbereik. Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een uitnodigende inkomhal, die leidt naar de gezellige woonruimte met een open keuken. De moderne keuken is voorzien van alle nodige apparatuur en biedt voldoende ruimte voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

Een handige bergruimte op het gelijkvloers zorgt ervoor dat al uw spullen netjes kunnen worden opgeborgen, waardoor de leefruimte vrij blijft van rommel. Ook is er een apart toilet op deze verdieping, wat het comfort van de woning nog verder verhoogt.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer, waar u kunt genieten van rust en ontspanning na een lange dag. De aangrenzende badkamer is voorzien van zowel een ligbad als een douche, zodat u kunt kiezen tussen een verkwikkende douche of een ontspannend bad.

De tweede verdieping van de woning biedt nog meer ruimte, met twee extra slaapkamers die ideaal zijn voor gasten, kinderen of zelfs als thuiskantoor. Hierdoor heeft u alle flexibiliteit om de ruimte aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Een bijkomend voordeel van deze woning is de aanwezigheid van een tuin, waar u tijdens zonnige dagen kunt genieten van het buitenleven of gewoon ontspannen in de frisse lucht.
Verder is er nog de mogelijkheid om een nabijgelegen garagebox te huren.

Kortom, deze instapklare starterswoning combineert comfort, functionaliteit en een centrale ligging, waardoor het de ideale plek is om een nieuw hoofdstuk in uw leven te beginnen.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 309.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
120 m2
Référence
S2L3L5GL19QW
Code Agence
100-5916701
Historique des prix
16 Mar 2024
€309.000 / C21 Anders Wonen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder