Home à Vendre Maison 2550 Kontich
Jeroen en Peter Conventlaan 8
Carte

Jeroen en Peter Conventlaan 8

2550 Kontich
à Vendre
230 m² Vivre
Description

* * *

Jeroen en Peter Conventlaan 8 - 2550 Kontich - Zeer gunstig gelegen villa op TOPLIGGING in de residentiële woonwijk de Reep! In het laatste deel van deze wijk, ligt de zeer rustige Jeroen en Peter Conventlaan die enkel benut wordt door plaatselijk verkeer. Op huisnummer 8 bevindt zich deze uiterst charmante open bebouwing met garage en carport.

De woning is gelegen op wandelafstand van de supermarkten (Albert Heijn & Carrefour) en restaurants (Eetkaffee & Gozar). De Jeroen en Peter Conventlaan biedt via rustige straten en trage wegen (oude spoorwegberm) toegang tot de lagere school (De Schans) en de middelbare school (St. Rita campussen) en het centrum van Kontich. Het eigendom ligt in de onmiddellijke omgeving van een speeltuintje en wandel- en natuurgebied. Deze groene en kindvriendelijke woonomgeving is TOP voor gezin met kinderen en natuurliefhebbers! De oprit van de E19 Antwerpen-Brussel ligt op slechts enkele minuten rijden, ideaal voor woon-werkverkeer.

Dit huis dateert van de tweede helft van de jaren '80 en werd steeds perfect onderhouden met de nodige zorg. In 2016 werd de badkamer gerenoveerd, in 2023 zijn de binnendeuren op de 1ste V vernieuwd en in 2011 werd de woonruimte uitgebreid met een mooie en lichtvolle tuinkamer.

De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een centrale inkomhal met apart gastentoilet en trap naar de verdieping. De hal biedt tevens toegang tot de netjes gevloerde garage met berging/wasplaats en de keuken. Aan de woonruimte werd een lichtrijke tuinkamer gerealiseerd die een prachtig uitzicht geeft op de mooi aangelegde tuin. De tuinkamer kan door een elegante glazen schuifdeur gescheiden worden van de woonkamer en biedt zo privacy aan een keuvelend gezelschap terwijl de kinderen de salon benutten. Alle leefruimtes op het gelijkvloers zijn ingericht met een klassiek aangelegde eiken parket van topkwaliteit. De salon heeft een open haard. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en heeft een gezellige ontbijthoek. Op de 1e verdieping bevinden zich 1 ruime masterbedroom met inloopkast, 2 slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer met toilet en een 4e kleine kamer die benut kan worden als bureau of logeerkamer. Verder beschikt de woning nog over een kruipzolder, ideaal voor kerstgerief en andere spulletjes op te bergen.

Naast de prachtige uitstraling van de woning is ook de zonnige tuin een absolute troef om te vertoeven. In de tuinkamer kan in elk seizoen genoten worden van elke zonnestraal. Het recent aangelegde terras biedt voldoende ruimte om in of uit de zon te genieten van de tuin. De tuinpergola in het westen met gezellige lounge biedt zicht op een zalige avondzon. Er is een eerste tuinberging in hout en een 2e tuinberging aan de carport, die voldoende plaats bieden om het tuingereedschap en fietsen te onttrekken aan het oog. Er is parkeergelegenheid aan het pand voor 3 wagens. De woning is tevens uitgerust met binnen- en buitenalarm. 33 zonnepanelen (met groenestroomcertificaten tot 2031) zijn voorzien. Het EPC attest beschikt over een zeer goede isolatiescore Label C.

Deze woning beschikt over alle nodige hedendaagse comfort en is volledig instapklaar! Wenst u graag een bezichtiging in deze mooie villa? Contacteer ons via 03 459 99 99 of info@leximmo.be voor een afspraak ter plaatse.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 725.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1986
Zone habitable
230 m2
Référence
G3IMHL-6M48D
Code Agence
3694543
EPC
262 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20240114-0003016894-RES-3
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Neen
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
18 Mar 2024
€725.000 / Leximmo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder