Home à Vendre Maison 3360 Korbeek-lo
Bierbeekstraat 228
Carte

Bierbeekstraat 228

3360 Korbeek-lo
à Vendre
191 m² Vivre
650 m² Terrain
Description

Op zoek naar een ruim te renoveren woning met enorm veel potentieel? Ontdek deze vrijstaande woning, gelegen op slechts 5km van de E40 en op een kwartier rijden van Leuven. De woning ligt vlakbij het Researchpark in Haasrode en diverse winkels, en is omgeven door uitgestrekte groene velden.

De woning bevindt zich op een perceel van 6a50ca en beschikt over een aanzienlijke bewoonbare oppervlakte van maar liefst 191m². Op de begane grond vindt u drie slaapkamers, een woon- en eetkamer, keuken, berging, wasruimte en badkamer met douche en toilet. De eerste verdieping biedt een zeer ruime overloop die twee grote kamers verbindt, evenals een tweede badkamer met douche, toilet en lavabomeubel.

In de tuin kunt u in alle privacy genieten en ontspannen na een lange dag. Daarnaast is er aan de achterkant van de woning een overdekte garage en ruime werkplaats aanwezig.

Hoewel de woning een grondige opknapbeurt nodig heeft, heeft het alle kenmerken om omgetoverd te worden tot uw moderne droomwoning. Bovendien heeft de woning een EPC-label D, wat betekent dat er geen energetische renovatieplicht is.

Ziet u de mogelijkheden van deze woning en wilt u er uw eigen stempel op drukken? Boek dan vandaag nog uw afspraak en kom samen met ons de woning ontdekken.

* * *

Bierbeekstraat 228 - 3360 Korbeek-lo - +++verkoopovereenkomst reeds in opmaak+++
Op slechts 5km verwijderd van de E40, een kwartiertje rijden van Leuven, vlakbij het Researchpark in Haasrode, tal van winkels etc. treft u deze ruime te renoveren woning. 
De alleenstaande woning bevindt zich op een perceel van 6a50ca en in de nabijheid van tal van groene uitgestrekte velden. 

Op het gelijkvloers bevinden zich 3 slaapkamers, woon- en eetkamer, keuken, berging, wasruimte en badkamer met douche en toilet. Op de 1ste verdieping is er een zeer ruime overloop die 2 zeer grote kamers met elkaar verbindt. Daarnaast treft u eveneens op deze verdieping een 2de badkamer met douche, toilet en lavabomeubel. 
De tuin laat u in alle privacy genieten en tot rust komen na een lange dag. Achteraan de woning is er tevens een overdekte garage en ruime werkplaats aanwezig. 

De woning heeft een grondige opknapbeurt nodig, maar heeft alle kenmerken om omgetoverd te worden tot uw moderne droomwoning. De ruime bewoonbare oppervlakte van maar liefst 191m² is een grote troef en biedt talloze mogelijkheden. EPC-label D waardoor u GEEN energetische renovatieplicht heeft. 
Bent u op zoek naar een woning met enorm veel potentieel, waar u zelf uw stempel kan op drukken? Dan is deze woning zeker iets voor u!
Boek vandaag nog uw afspraak en kom samen met ons de woning ontdekken. 

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 320.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1966
Terrain
650 m2
Zone habitable
191 m2
Référence
UQAHS08RQHVS
EPC
393 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Bouw vergund
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€320.000 / Immo de Dijle
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder