Carte

Eekhoornstraat

3070 Kortenberg
à Vendre
182 m² Vivre
255 m² Terrain
Description

Op zoek naar een nieuwe thuis? Ontdek deze prachtige, nieuw te bouwen driegevelwoning in Kortenberg. Met een oppervlakte van 182m2 en gelegen op een oostgericht perceel van 2a55ca, biedt deze woning u alle comfort en ruimte die u nodig heeft. De woning bevindt zich in een rustige residentiële buurt, dichtbij het centrum van Kortenberg.

De indeling bestaat uit een inkomhal, een gezellige woonkamer, een eetruimte met open keuken, een apart toilet en een handige berging. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer. Daarnaast is er ook een zolder die nog volledig naar wens kan worden ingericht.

De plannen van de woning kunnen aangepast worden aan uw persoonlijke voorkeuren, zowel qua indeling als materiaalkeuze. Bovendien voldoet de woning aan de huidige energienormen, dankzij onder andere zonnepanelen en driedubbel glas. Een inpandige garage behoort eveneens tot de mogelijkheden.

De verkoop valt onder het btw-stelsel voor de constructie en verkooprechten voor de grond. Goed nieuws, er zijn twee percelen beschikbaar! Mis deze unieke kans niet en maak van deze woning uw droomhuis.

* * *

Eekhoornstraat - 3070 Kortenberg - Nieuw te bouwen driegevelwoning met een oppervlakte van 182m2 op een oostgericht perceel van 2a55ca, gelegen in een rustige residentiële buurt nabij het centrum van Kortenberg. De woning bestaat uit een inkomhal, een woonkamer, eetruimte met open keuken, een apart toilet en een berging. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. In te richten zolder. De plannen kunnen naar wens worden aangepast qua indeling en materiaalkeuze. De woning wordt gebouwd volgens de huidige energienormen met zonnepanelen, driedubbel glas etc… Inpandige garage mogelijk. Verkoop onder btw-stelsel (constructie) en verkooprechten (grond). Er zijn twee percelen beschikbaar!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 460.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2024
Terrain
255 m2
Zone habitable
182 m2
Référence
N9ZV6W04AKLE
Code Agence
Eekhoorn
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Niet meegedeeld
Convocation émise
Niet meegedeeld
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Niet meegedeeld
Autorisation de lotissement
Niet meegedeeld
Dénominations
Niet meegedeeld
Zone inondable
n/a
Historique des prix
10 Mar 2024
€460.000 / Keystones
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder