Carte

3070 Kortenberg
à Vendre
137 m² Vivre
322 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ontdek deze prachtige driegevelwoning op een toplocatie nabij het centrum van Kortenberg. Bij binnenkomst in de hal vind je aan de ene kant een ruime woonkamer die leidt naar een veranda en tuin, en een toilet. Aan de andere kant ligt de eetkamer, naast de volledig ingerichte keuken. De bovenverdieping, bereikbaar via de trap in de hal, biedt drie ruime slaapkamers, een uitgeruste badkamer met toilet en een kantoorruimte. Bovendien is er via een luik toegang tot de geïsoleerde zolder, die potentieel biedt voor extra kamers. Vanuit de hal zijn ook de kelders en de garage met automatische poort bereikbaar. De kelder heeft directe toegang tot de tuin, ideaal voor het drogen van wasgoed in de zomer. De tuin is ook uitgerust met een pergola! De woning is voorzien van nieuwe ramen en deuren, en naast de zolderisolatie zijn ook de buitenmuren extra geïsoleerd. Een absolute aanrader! Voor bezichtigingen, neem contact op met Daphne van Sherwin Immo + op 0486 43 49 08.

* * *

Zeer goed gelegen driegevelwoning nabij het centrum van Kortenberg. De inkomhal geeft toegang tot een ruime living uitgevend in een veranda, wc en met directe toegang tot de tuin. Aan de andere kant komt u in de eetkamer met aangrenzend de ingerichte keuken. Via de trap in de inkomhal bereik je boven 3 mooie ruime kamers, een ingerichte badkamer met wc  en een bureau. Via een luik is er toegang tot de reeds geïsoleerde zolder die ook nog een mogelijkheid geeft om kamers bij te maken. Vanuit de inkomhal kan je ook naar de kelders en garage met automatische poort. Achteraan de kelder is er ook een rechtstreekse toegang naar de tuin zodat je in de zomer je wasgoed heerlijk buiten kan laten drogen in de tuin die eveneens is voorzien van een pergola! De woning werd reeds voorzien van nieuwe ramen en deuren maar naast de isolatie op zolder werden ook de buitenmuren reeds voorzien van de nodige bijkomende isolatie. Zeker een aanrader! Bezoeken? Contacteer 0486 43 49 08 Daphne van Sherwin Immo + !

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 430.000
Revenu cadastral
€ 1.358
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1968
Terrain
322 m2
Zone habitable
137 m2
Référence
MMO736O7NGXW
Code Agence
5868587
EPC
254 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
3173950-RES-1EPC klasse: CEPC co2 uitstoot: 9362Isolatie: JaDubbele beglazing: JaRamen: PvcElektriciteitskeuring: Ja
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
18 Mar 2024
€430.000 / Sherwin Immo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder