Home Maison 8500 Kortrijk
Guido Gezellelaan 207
Carte

Guido Gezellelaan 207

8500 Kortrijk
148 m² Vivre
2 Chambres
€249.000
Description

Ben je op zoek naar een ruim huis in Heule? Dan is deze woning aan de Guido Gezellelaan 207 zeker het bekijken waard. Enkele van de vele pluspunten van deze woning zijn de royale woonvolume, een dubbele garage en verschillende opbergruimtes.

Op de begane grond vind je een uitnodigende inkomhal, een grote garage die twee auto's kan herbergen, en diverse opbergruimtes die voor meerdere doeleinden kunnen worden gebruikt. Je hebt hier ook de mogelijkheid om een prachtige tuin te creëren.

Het eerste verdiep van dit huis beschikt over een gastentoilet, een ruime, lichtovergoten woonkamer en een geïnstalleerde keuken die grenst aan een heerlijk zonneterras.

Op het tweede verdiep tref je twee royale slaapkamers aan en een onlangs gerenoveerde badkamer met dubbele wastafel, ligbad en een toilet. De zolderverdieping is bereikbaar via een zolderluik.

Enkele extra voordelen van deze woning zijn de overvloed aan opslagruimte, het grote potentieel dat het huis te bieden heeft en de gunstige ligging nabij scholen, winkels en openbaar vervoer.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem je contact op met Sarah Hanson (0493 25 46 80 - sarah.hanson@dewaele.com).

Let op, dit pand valt onder de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen, tenzij het binnen 5 jaar na aankoop gesloopt wordt. Meer informatie vind je op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap: https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen.

* * *

Guido Gezellelaan 207 - 8500 Kortrijk - Op zoek naar een huis in Heule? Bekijk dan zeker dit huis in de Guido Gezellelaan 207. De woonvolumes, de aanwezigheid van een dubbele garage en de verschillende opslagruimtes zijn slechts enkele van de vele troeven.

Indeling;
Gelijkvloers:
- ruime inkomhal
- garage waar plaats is voor 2 wagens (achter elkaar)
- verschillende opslagruimtes met meerdere doeleinden (of mogelijkheid tot het creëren van een tuin)

Eerste verdiep:
- gastentoilet
- lichtrijke en ruime leefruimte
- aanpalende, geïnstalleerde keuken
- zonneterras

Tweede verdiep:
- 2 volumineuze slaapkamers
- recent vernieuwde badkamer met dubbele lavabo, ligbad en toilet

Zolderverdieping te bereiken via zolderluik.

Extra troeven:
- veel stockageruimte
- woning met potentieel
- nabij scholen, winkels en openbaar vervoer

Wenst u meer info over deze woning of wenst u een bezoek ter plaatse? Contacteer Sarah Hanson (0493 25 46 80 - sarah.hanson@dewaele.com).




Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 249.000
Revenu cadastral
€ 837
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1969
Zone habitable
148 m2
Référence
XXMOAYXRYTFZ
Code Agence
188580
EPC
5460 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
21 Mar 2024
€249.000 / Dewaele
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder