Home à Vendre Maison 8500 Kortrijk
Overleiestraat 35
Carte

Overleiestraat 35

8500 Kortrijk
à Vendre
113 m² Vivre
50 m² Terrain
Description

Stap binnen in deze charmante stadswoning, ideaal gelegen vlakbij het bruisende Sint-Amandsplein in het hart van Kortrijk. Door de centrale ligging geniet je bij deze woning van het ultieme stadsleven, met alle voorzieningen op wandelafstand.

Deze stadswoning ontvangt je met haar ruime en knusse woonkamer – de perfecte plek om gasten te entertainen. Aanpalend vind je de open keuken. De woning telt twee royale slaapkamers: perfect voor een klein gezin of als werkruimte voor telewerkers. De moderne badkamer is uitgerust met alle nodige faciliteiten voor een frisse start van de dag of een ontspannen avond.

Ben je op zoek naar een compacte, maar toch gezellige thuis in het levendige Kortrijk? Dan is deze stadswoning perfect voor jou. Of je nu graag lokale cafés en restaurants bezoekt, culturele evenementen bijwoont of gewoon geniet van de sfeer in de stad, deze woning heeft alles wat je zoekt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Mis deze unieke kans om in het hart van Kortrijk te wonen niet!

* * *

Overleiestraat 35 - 8500 Kortrijk - Welkom in deze stadswoning,gelegen op een steenworp afstand van het levendige Sint-Amandsplein in het bruisende centrum van Kortrijk. Met zijn centrale ligging biedt deze woning het ultieme stadsleven met alle voorzieningen binnen handbereik.

De ruime woonkamer verwelkomt je met zijn gezelligheid en is perfect om vrienden en familie te ontvangen. Aangrenzend is de open keuken.
De woning beschikt over twee ruime slaapkamers, ideaal voor een klein gezin of als kantoorruimte voor wie van thuis uit werkt. De moderne badkamer is een oase van rust en ontspanning, voorzien van alle nodige faciliteiten om je dag fris te starten of ontspannen af te sluiten.

Deze stadswoning is ideaal voor wie op zoek is naar een compacte en gezellige thuisbasis in het hart van Kortrijk. Of je nu geniet van de lokale cafés en restaurants, de culturele evenementen of gewoon van de levendige sfeer van de stad, hier vind je alles wat je zoekt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek te regelen.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 195.000
Revenu cadastral
€ 544
Général
Type
Maison
Terrain
50 m2
Zone habitable
113 m2
Référence
2WN0WNBSWGVH
EPC
445 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
20240314-0003176937-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Woning gebouwd voor 1962
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
21 Mar 2024
€195.000 / ERA Becue
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder