Home à Vendre Maison 8500 Kortrijk
Rekollettenstraat 102
Carte

Rekollettenstraat 102

8500 Kortrijk
à Vendre
119 m² Vivre
70 m² Terrain
3 Chambres
Description

Verlang je naar een comfortabele woonplek in het bruisende hart van Kortrijk? Dan is deze woning aan de Rekolettenstraat 102 perfect voor jou! Met een royale woonoppervlakte van 119 m² en een knus terras, is dit huis ideaal afgestemd op de behoeften van het moderne gezinsleven.

De indeling bestaat uit drie slaapkamers, waardoor er genoeg ruimte is voor iedereen - of je nu een groot gezin hebt of vaak gasten ontvangt. Het comfort wordt verder vergroot door de moderne badkamer en een apart toilet, die garant staan voor dagelijks gemak.

Deze woning heeft onlangs een grondige make-over ondergaan en is nu in topconditie. Of je nu een investeerder bent die zoekt naar een rendementsrijke investering, of een starter die voet aan de grond wil krijgen op de vastgoedmarkt, deze woning biedt beide mogelijkheden.

Dankzij de locatie in een levendige buurt, nabij alle voorzieningen, winkels en openbaar vervoer, geniet je volop van het stadsleven van Kortrijk.

Mis deze unieke kans niet! Kom de vele voordelen van deze woning ontdekken tijdens een bezichtiging. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtigingsafspraak te maken.

* * *

Rekollettenstraat 102 - 8500 Kortrijk - Op zoek naar een comfortabele woning in het hart van Kortrijk? Deze woning in Rekolettenstraat 102 biedt precies dat en meer. Met een bewoonbare oppervlakte van 119 m² en een gezellig terras, voldoet deze woning aan alle eisen voor een modern gezinsleven.

De indeling omvat 3 slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin of zelfs voor gasten. Een eigentijdse badkamer en een apart toilet dragen bij aan het gemak en comfort van het dagelijks leven.

Deze woning heeft onlangs een grondige renovatie ondergaan, waardoor het nu in uitstekende staat verkeert. Of je nu een investeerder bent op zoek naar een rendabele optie of een starter die een eerste stap wil zetten op de vastgoedmarkt, dit pand biedt beide mogelijkheden.

Gelegen in een levendige buurt, dicht bij voorzieningen, winkels en openbaar vervoer, geniet deze woning van een uitstekende locatie in Kortrijk.

Mis deze kans niet om deze woning te bezichtigen en jezelf te laten overtuigen van de vele voordelen die het te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 220.000
Général
Type
Maison
Terrain
70 m2
Zone habitable
119 m2
Référence
AZKE8FSVK6IG
Code Agence
3927
EPC
327 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20240219-0003148716-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
In aanvraag
Convocation émise
In aanvraag
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
In aanvraag
Autorisation de lotissement
In aanvraag
Dénominations
In aanvraag
Zone inondable
n/a
Historique des prix
24 Mar 2024
€220.000 / --
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder