Carte

Val au Bois 38

1950 Kraainem
à Vendre
225 m² Vivre
1554 m² Terrain
4 Chambres
€1.025.000
Simuler un prêt
Description

Maxime Real Estate is verheugd een prachtig huis in cottage-stijl te presenteren, gelegen in een residentiële wijk. Het is strategisch gesitueerd nabij de B. Albert d'Huartlaan, belangrijke verkeersaders en is slechts 1.8 km verwijderd van Stokkel en het Dumonplein.

De villa, gebouwd in 1978, beslaat een oppervlakte van ongeveer 300m², waarvan 225m² bewoonbaar. Het perceel is 15 are 54 groot en het pand is uitstekend onderhouden.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime hal met apart toilet en garderobe, gevolgd door een bureau van ongeveer 10m². Verder vind je er een royale woon- en eetkamer van ongeveer 47m² met ingebouwde open haard en toegang tot het vernieuwde terras van ongeveer 71m². De volledig omheinde tuin heeft een nieuw massief eiken tuinhuis en pergola. De vernieuwde landelijke keuken (2018), voorzien van kwaliteitsapparatuur, omvat een vaatwasser, oven, inductiekookplaat, koelkast en een ontbijthoek. Daarnaast is er een wasruimte, berging en een dubbele garage met automatische poort en een elektrische poort aan de voorzijde van het terrein.

Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers, een bureau/dressing, een apart toilet en twee gerenoveerde badkamers; één met douche en wastafel en de andere met inloopdouche, dubbele wastafel en ligbad. Er is ook een zolder beschikbaar voor opslag. Verder is er een kruipkelder onder het hele huis en een provisiekelder.

Enkele extra details zijn de Junckers condensatieketel op gas (2012), dubbele beglazing, een alarmsysteem, blanco asbestattest en rolluiken.

Het overstromingsrapport geeft dit perceel en gebouw beiden een D-score.

Wil je meer weten over dit pand of wil je een bezichtiging plannen? Neem dan contact met ons op via 02.771.16.35 of info@maxime-realestate.be.

Let op: de verstrekte informatie en aangegeven oppervlakken zijn puur indicatief en vormen geen juridische verbintenis.

* * *

Val au Bois 38 - 1950 Kraainem - Maxime Real Estate stelt u een prachtige cottage stijl woning voor in een residentiële buurt.

Deze is centraal gelegen nabij de B. Albert d'Huartlaan, verbindingswegen en op 1.8 km van Stokkel en het Dumonplein.

De villa +/- 300m² bebouwde oppervlakte (225m² bewoonbare opp) werd in 1978 gebouwd op een terrein van 15 are 54 en werd uitstekend onderhouden.

Ze is als volgt samengesteld: ruime inkom met apart toilet en vestiaire, bureau +/- 10m², ruime living-eetplaats +/- 47m² met inbouwhaard en toegang tot vernieuwd terras +/- 71m² en volledig omheinde tuin met nieuw massief eiken tuinhuis & pergola. Vernieuwde (2018) landelijke inbouwkeuken met hoogwaardige toestellen en afwerking uitgerust met vaatwasmachine, oven, inductie kookplaat, frigo, ... en onbijthoek, wasplaats, berging en dubbele garage met automatische poort + elektrische poort aan voorkant terrein.
Het eerste verdiep bestaat uit een nachthal, 4 slaapkamers, bureau/dressing, apart toilet, 2 vernieuwde badkamers waarvan 1 douchekamer (douche & wastafel) en 1 badkamer met inloopdouche dubbele wastafel en ligbad.
Er is eveneens een zolder die enkel kan dienen voor opbergruimte. Kruipkelder onder de volledige woning en provisiekelder.

Bijkomende informatie: condensatieketel op gas Junckers (2012), dubbele beglazing, alarmsysteem, blanco asbestattest, rolluiken, ...

Overstromingsrapport : Perceel P-score: D, Gebouw G-score : D.


Wenst u meer informatie over dit pand of eventueel een bezoek? Contacteer ons: 02.771.16.35 of info@maxime-realestate.be.

De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 1.025.000
Revenu cadastral
€ 5.111
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1978
Terrain
1554 m2
Zone habitable
225 m2
Référence
QYVEM0H03HTQ
Code Agence
5946064
EPC
280 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
2683437
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
13 Apr 2024
€1.025.000 / Maxime Real Estate
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder