Carte

1950 Kraainem
à Vendre
150 m² Vivre
3 Chambres
Description

Ontdek dit prachtige woonhuis in Kraainem, met een vrij uitzicht over de velden en op steenworp afstand van de UCL en diverse voorzieningen. Het huis is gebouwd in 1965, maar is met liefde meerdere keren gerenoveerd en onderhouden. Binnen het woonoppervlak van maar liefst 168 vierkante meter vind je vier slaapkamers en een badkamer.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in de hal die is voorzien van een vestiaire en een apart toilet. Daarnaast is er ook een inpandige garage met wasplaats aanwezig. De ruime en lichte woonkamer op de eerste verdieping is uitgerust met een cassettehaard voor gezellige avonden. De aangrenzende veranda geeft toegang tot de tuin. De keuken is van alle gemakken voorzien.

Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan twee grote van elk 14 vierkante meter en een kleinere kamer van 9 vierkante meter die tevens als studeerkamer kan dienen. De badkamer is uitgerust met een bad, dubbele wastafel en een wc. De derde verdieping herbergt een grote slaapkamer van 16 vierkante meter en een handige zolder voor extra opslagruimte.

Het huis wordt verwarmd door middel van een gasverwarmingsketel en de elektra is nog in aanleg. Met een energieprestatiecertificaat van klasse C is deze woning energiezuinig. Een exclusieve aanbieding van L&P, mis deze kans niet!

* * *

KRAAINEM, met ononderbroken uitzicht over de velden, dicht bij de UCL en tal van voorzieningen. Mooi WOONHUIS (4 slpk/1bad) van 168m² met garage. Gebouwd in 1965 met kwaliteitsmaterialen en meermaals gerenoveerd, is het als volgt samengesteld: Inkomhal met vestiaire, apart toilet, garage met wasplaats. Op de 1e verdieping: woonkamer met cassettehaard, super ingerichte keuken, veranda met toegang tot de tuin. 2e verdieping: nachthal, 2 slaapkamers (14 en 14m²), badkamer (bad, 2 wastafels, wc), kleine slaapkamer/studeerkamer (9m²). Op de 3e verdieping, slaapkamer (16m²), zolder voor opslag. Verwarmingsketel op gas. Elektriciteit in uitvoering. EPB: C (278KwH/m²/jaar). Exclusieve aanbieding van L&P!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 675.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
150 m2
Référence
VK7S3OUK1AS6
Historique des prix
13 Apr 2024
€675.000 / Latour & Petit
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder