Carte

Kapelleplaats 7

1950 Kraainem
à Vendre
250 m² Vivre
392 m² Terrain
4 Chambres
Description

Dit charmante, driegevelige huis ligt in een populaire woonwijk van Kraainem en wordt u aangeboden door CASALINA Real Estate. Hoewel het huis een opfrisbeurt nodig heeft, behoudt het zijn tijdloze charme. Strategisch gelegen nabij scholen, winkels, sportfaciliteiten en openbaar vervoer, en met directe toegang tot het Woulwe Shopping Center, biedt deze woning de perfecte combinatie van comfort en gemak.

Binnen in het huis wordt u begroet door een royale hal met apart toilet. Deze leidt naar de ruime woonkamer die zich naadloos uitstrekt tot een veranda, omgebouwd tot kantoor, met toegang tot de westelijk gelegen tuin. Bovendien geeft de woonkamer toegang tot een grote eetkamer, naadloos verbonden met de compacte, functionele keuken.

Een stevige houten trap leidt naar de eerste verdieping waar drie vrijwel gelijke slaapkamers en een aansluitende badkamer zich bevinden. Vanaf deze verdieping is er toegang tot een groot balkon met uitzicht op de straat. De zolder, momenteel in gebruik als hobby- en recreatieruimte, kan bij renovatie worden omgevormd tot extra slaapkamers met een eigen badkamer.

De woning wordt aangevuld met een ruime garage en twee extra kelderruimtes. Let wel, er bestaat een verplichting tot renovatie binnen 5 jaar na aankoop om een PEB-label D te verkrijgen (huidig EPC-label F 587 kWh/m²/jaar, referentienummer 20240112-0003106792-RES-1). De stedenbouwkundige inlichtingen zijn reeds aangevraagd en beschikbaar.

Dit ruime huis biedt u verschillende mogelijkheden, laat u verleiden door zijn structuur en charme. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van CASALINA Real Estate: WWW.CASALINA.BE of via e-mail op info@casalina.be, of bel naar 02 731 22 12.

* * *

Kapelleplaats 7 - 1950 Kraainem - CASALINA Real Estate stelt te koop: Dit betoverende huis met drie gevels, dat zijn tijdloze charme heeft behouden maar wel renovatie nodig heeft, bevindt zich in een zeer aantrekkelijke woonwijk van Kraainem. Het ligt op korte afstand van scholen, winkels, sportfaciliteiten en openbaar vervoer met directe toegang tot het Woulwe Shopping Center.

Bij het betreden van het huis wordt u verwelkomd door een ruime hal, waar zich ook een apart toilet bevindt. Van hieruit komt u in de ruime woonkamer, van waaruit u via een tot kantoor omgebouwde veranda toegang heeft tot de op het westen gelegen tuin. Vanuit de woonkamer heeft u ook toegang tot een grote eetkamer die naadloos verbonden is met de compacte, functionele keuken. Een solide houten trap leidt u naar de eerste verdieping, waar zich drie bijna even grote slaapkamers en een aangrenzende badkamer bevinden. Op dit niveau is er een groot balkon dat aan de straatzijde is georiënteerd en toegankelijk is vanuit de traphal. De zolder biedt momenteel twee grote, met elkaar verbonden ruimtes die dienst doen als hobby- en recreatieruimtes, maar bij een renovatie ook als extra slaapkamers met eigen badkamer zouden kunnen worden gebruikt. Dit geweldige aanbod aan leefruimte wordt gecompleteerd door een ruime garage en twee extra kelderruimtes.
EPC-label F 587 kWh /m² /jaar (referentienummer 20240112-0003106792-RES-1). Verplichting tot renovatie om binnen 5 jaar na aankoop een PEB-label D te verkrijgen. De stedenbouwkundige inlichtingen zijn aangevraagd en beschikbaar.
Grijp deze kans om uw toekomstige woning nader te bekijken en laat u betoveren door de structuur van dit ruime huis.

Meer info WWW.CASALINA.BE / info@casalina.be / 02 731 22 12

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 595.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1957
Terrain
392 m2
Zone habitable
250 m2
Référence
6LSSL5LKIX1-
Code Agence
5948112
EPC
587 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20240112-0003106792-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
ja
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
15 Apr 2024
€595.000 / Immo Casalina
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder