Home Maison 2431 Laakdal
Diestsebaan 36
Carte

Diestsebaan 36

2431 Laakdal
280 m² Vivre
366 m² Terrain
3 Chambres
€349.900
Description

Deze volledig gerenoveerde woning (EPC C) met nieuwe, goed geïsoleerde dakbedekking, nieuwe ramen en deuren en onderhoudsvrije isolerende spuitkurk aan de gevel, biedt een wereld van mogelijkheden. Perfect geschikt voor zowel een enkele als een dubbele wooneenheid, kent dit huis geen grenzen in het personaliseren en vormgeven van de kamers.

De bovenste verdieping, momenteel ingericht als slaapkamer, dressing, opslagruimte en logeerkamer, heeft extra opbergruimte over de hele lengte van beide zijden. Het heeft ook een lucht-lucht warmtepomp airconditioningssysteem en kan gemakkelijk worden opgedeeld in drie afzonderlijke slaapkamers.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime, lichte woonkamer met een half open keuken, ook uitgerust met airconditioning. De aangrenzende hal leidt naar de badkamer, compleet met dubbele wastafel, douche, toilet en wasmachine en droger aansluitingen. Naast de woonkamer ligt een groot zuidwestelijk georiënteerd dakterras van 36m2.

Het gelijkvloers, met ongeveer 150m2 om naar wens in te richten, biedt mogelijkheden om te transformeren in een volledig appartement. Dit wordt gecomplementeerd door een tuin van 25 m2 en een royale buitenopslag.

Aan de voorzijde van de woning biedt een groene voortuin parkeergelegenheid voor minimaal drie auto's.

Dit energiezuinige pand is vrijgesteld van de renovatieplicht, biedt alle nodige comfort en talloze mogelijkheden. Het wordt aangeboden zonder tussenkomst van een makelaar en alle serieuze biedingen worden overwogen.

* * *

Diestsebaan 36 - 2431 Laakdal - Deze woning is gerenoveerd (EPC C) met nieuw goed geïsoleerd dak, nieuwe ramen en deuren en een gevel met isolerende onderhoudsvrije spuitkurk. Het huis biedt tal van mogelijkheden naar het creëren en invullen van de kamers en is ook perfect geschikt voor twee wooneenheden.

Dakverdieping: momenteel ingericht als slaapkamer, dressing, berging, en logeerkamer, met langs beide kanten over de gehele lengte bergruimte. Dit kan eenvoudig ingedeeld worden tot 3 slaapkamers. Er is een airco -lucht/lucht warmtepomp.

1ste verdieping: Ruime en lichte woonruimte met half open ingerichte keuken. Er is een airco -lucht/lucht warmtepomp.
Via de hal die aansluit op de woonruimte kom je in de badkamer met dubbele lavabo, een douche, een toilet en aansluiting voor een wasmachine en droogkast.
Aansluitend aan de woonruimte ligt het ruime zuidwest gerichte dakterras van 36m2.

Gelijkvloers (ongeveer 150m2) volledig in te richten naar behoefte en smaak. Deze multifunctionele ruimte kan perfect omgevormd worden tot een volwaardig appartement. Aansluitend ligt een tuin van 25 m2 en de ruime buitenberging.

De voortuin met groen biedt parking aan minstens 3 wagens.

De woning valt NIET onder de renovatieplicht en is energie zuinig. Ze biedt alle nodige comfort en heel wat mogelijkheden.

Geen immo. Elk ernstig bod wordt overwogen.

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 349.900
Général
Type
Maison
Terrain
366 m2
Zone habitable
280 m2
Référence
NTL248Y-FDMV
EPC
269 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
2609570
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
14 Apr 2024
€349.900 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder